‘The miscake’, el pastís per celebrar drames i errors
23/02/2021 - 10:57 CET 0 Comentaris
23/02/2021 - 10:57 CET 0 Comentaris
19/02/2021 - 10:21 CET 0 Comentaris
19/02/2021 - 10:20 CET 0 Comentaris
18/02/2021 - 10:51 CET 0 Comentaris
18/02/2021 - 09:43 CET 0 Comentaris
17/02/2021 - 09:39 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 16/02/2021 - 10:38 CET 0 Comentaris
El periodista Alessandro Trocino sosté al llibre ‘La carbonara non esiste’ que la primera recepta italiana és molt recent: de 1954
12/02/2021 - 10:49 CET 0 Comentaris
12/02/2021 - 10:36 CET 0 Comentaris
Amb un raig d’aquest ungüent fètid, un simple biquini pot convertir-se en una tapa d’autor i costar 2 euros més. Ha colonitzat incomptables cuines
12/02/2021 - 10:10 CET 0 Comentaris
11/02/2021 - 10:15 CET 0 Comentaris
09/02/2021 - 19:17 CET 0 Comentaris
09/02/2021 - 14:15 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 08/02/2021 - 10:54 CET 0 Comentaris
05/02/2021 - 17:36 CET 0 Comentaris
03/02/2021 - 20:22 CET 0 Comentaris
02/02/2021 - 11:23 CET 0 Comentaris
Al tocar qualsevol plat amb aquest ingredient és com si hi posessin un jaquéTorrar pa, estendre-hi una capa fina de cansalada ibèrica, donar-hi un cop de forn i treure-ho: laminar a sobre del fong
02/02/2021 - 10:12 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 01/02/2021 - 11:42 CET 0 Comentaris
És una de les postres més copiades del món i va ser una creació, el 1981, del cuiner francès Michel BrasCada dia se’n serveixen milions sense que rebi un euro. I milions de clients el demanen ignorant qui n’és l’autor
29/01/2021 - 10:38 CET 0 Comentaris
29/01/2021 - 10:34 CET 0 Comentaris
27/01/2021 - 10:24 CET 0 Comentaris
26/01/2021 - 10:49 CET 0 Comentaris
22/01/2021 - 19:16 CET 0 Comentaris
22/01/2021 - 11:08 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 20/01/2021 - 10:41 CET 0 Comentaris
18/01/2021 - 10:58 CET 0 Comentaris
18/01/2021 - 10:50 CET 0 Comentaris
15/01/2021 - 14:54 CET 0 Comentaris