Contacte

Contacte

Perquè la seva comunicació sigui com més eficaç millor, busqui, d'entre les següents, l'opció que més s'ajusta al motiu del seu missatge.

Per enviar cartes dels lectors

EL PERIÓDICO publica opinions dels seus lectors, així com rèpliques i suggeriments d'interès general que siguin respectuosos amb les persones i les institucions. Les cartes han de tenir com a màxim 20 línies. EL PERIÓDICO es reserva el dret d'extractar-les. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Demanem comprensió i que acceptin que no podem mantenir correspondència o contacte telefònic sobre les cartes rebudes ni tampoc retornar-les. Han d'estar firmades, indicant DNI, domicili i telèfon o mitjà de contactar amb el seu autor. cartalector@elperiodico.com

Per a qüestions relatives a promocions, fascicles o exemplars endarrerits

Per adquirir exemplars, fascicles o col·leccionables endarrerits pot adreçar-se al seu quiosc habitual o sol·licitar informació a EL PERIÓDICO a través del telèfon del Servei d'Atenció al Client 93 222 27 22 o del correu electrònic. atencion.lector@elperiodico.com

Per enviar notes de premsa contacti amb les nostres seccions i suplements

Si desitja enviar notes de premsa li recordem que aquestes han de ser remeses directament a la corresponent Secció de la redacció d'EL PERIÓDICO.

Per contractar publicitat

Si desitja contractar publicitat a les pàgines d'EL PERIÓDICO posi's en contacte amb el nostre Departament de Publicitat: anuncios@elperiodico.com.

Consulti les TARIFES DE PUBLICITAT D'EL PERIÓDICO

Departaments d'El Periódico de Catalunya, SL

Per aclarir dubtes tècnics i enviar suggeriments sobre la web d'El Periódico

Totes les preguntes i dubtes sobre el funcionament de la web d'EL PERIÓDICO, així com els problemes tècnics que detecteu mentre navegueu, cal enviar-les a  usuariosweb@elperiodico.com. Per poder comprendre millor el vostre problema, sisplau indiqueu al vostre missatge la versió i el tipus de navegador que utilitzeu. També ens podeu enviar opinions i suggeriments sobre la web.

Per aclarir dubtes sobre subscripcions i registre d'usuaris

Si teniu dubtes sobre el funcionament de les subscripcions o qualsevol problema amb l'accés a l'edició en PDF, envieu els vostres comentaris a suscripciones@elperiodico.com.