Chickoa: pollastres a l’ast amb la firma de Paco Pérez
26/02/2021 - 09:53 CET 0 Comentaris
26/02/2021 - 09:53 CET 0 Comentaris
23/02/2021 - 10:56 CET 0 Comentaris
22/02/2021 - 10:41 CET 0 Comentaris
18/02/2021 - 19:00 CET 0 Comentaris
17/02/2021 - 10:45 CET 0 Comentaris
A Terra d’Escudella s’han proposat complir amb la destinació que dona nom al restaurant i servir diàriament aquest símbol de la cuina catalana tradicionalSón una cooperativa i formen part de D.O. Sants, restaurants autoorganitzats per col·laborar: Celler Montferry, L’Home dels Nassos, Sants es crema, Petit Pau, La Nova Farga o La Clote
17/02/2021 - 09:38 CET 0 Comentaris
15/02/2021 - 10:29 CET 0 Comentaris
12/02/2021 - 09:54 CET 0 Comentaris
11/02/2021 - 10:16 CET 0 Comentaris
10/02/2021 - 11:13 CET 0 Comentaris
Martini complementa l’oferta del restaurant de carns, Fat Barbies, amb unes graelles en què fa saltar espurnes a les hortalisses
09/02/2021 - 10:09 CET 0 Comentaris
08/02/2021 - 10:57 CET 0 Comentaris
29/01/2021 - 10:37 CET 0 Comentaris
26/01/2021 - 10:52 CET 0 Comentaris
25/01/2021 - 12:43 CET 0 Comentaris
22/01/2021 - 11:42 CET 0 Comentaris
21/01/2021 - 11:04 CET 0 Comentaris
19/01/2021 - 12:53 CET 0 Comentaris
14/01/2021 - 10:24 CET 0 Comentaris
El cuiner Jordi Asensio defensa la cullera, el plat fondo, el fum, la suculència i el passat industrial del barri del Poblenou
Pau Arenós 07/01/2021 - 11:17 CET 0 Comentaris
El cuiner Giacomo Hassan i el sommelier David Amat omplen el restaurant de l’Hotel Casa Bonay amb plats amb fum i vins amb nervi.
Pau Arenós 28/12/2020 - 09:27 CET 0 Comentaris
22/12/2020 - 10:14 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 09/12/2020 - 10:38 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 02/12/2020 - 07:00 CET 0 Comentaris
01/12/2020 - 07:00 CET 0 Comentaris
Pau Arenós 30/11/2020 - 07:00 CET 0 Comentaris
23/11/2020 - 07:00 CET 0 Comentaris
20/11/2020 - 12:15 CET 0 Comentaris
19/11/2020 - 13:01 CET 0 Comentaris
18/11/2020 - 14:14 CET 0 Comentaris