El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

Collita micològica

Les pluges redrecen la temporada de bolets

Antonio Madridejos / Barcelona | 18/9/2017

La campanya es pot allargar fins a mitjans de desembre per la previsió de temperatures suaus durant la tardor

EIXAMPLE

Gelats per sempre

3/9/2017

Una gelateria de la Sagrada Família obre tot l'any i adequa els seus sabors a cada estació

CUINA JAPONESA

Dabiz Muñoz: "És el primer semen que tasto i m'ha encantat"

12/8/2017

El mediàtic xef sorprèn a Instagram mostrant un plat de semen de pop a la brasa

DESCENTRALITZACIÓ COMPLEXA

Gràcia turística

MAURICIO BERNAL / BARCELONA | 6/8/2017

EL PERIÓDICO recorre el barri en un 'tour' per a un grup reduït d'estrangers amb curiositat per la gastronomia local que és avisat prèviament de l'atac a l'autobús i la 'turismofòbia'

Tapes estiuenques

Calamars i cerveseta, l'aperitiu preferit pels espanyols

6/8/2017

Patates braves i croquetes són les tapes alternatives al mol·lusc, acompanyades per un bon vi en lloc de la canya

TENDÈNCIES URBANES

El 30% dels restaurants de Barcelona són de cuina estrangera

Patricia Castán / Barcelona | 4/8/2017

La cuina italiana és la més popular, seguida pels sabors xinesos i japonesos

Guiri, salva'm el negoci

Pau Arenós | 30/7/2017

Malament si la salvació de la cuina barcelonina passa per les butxaques dels estrangers. Malament si els barcelonins no poden gastar més de 18,8 euros en un sopar

"Què és la truita de patates?": així és com avaluaven l'espanyolitat a Santa Coloma per concedir la nacionalitat

Manuel Arenas | 28/7/2017

Es tracta d'una de les preguntes que va formular una jutgessa a la ciutat catalana per comprovar la "integració en la societat espanyola" d'un sol·licitant

ESTAFA TURÍSTICA

El Regne Unit frena 'l'estafa del guiri'

Begoña Arce / Londres | 24/7/2017

Una parella de britànics anirà a judici per denunciar una falsa intoxicació alimentària en un hotel mallorquí

Santa Coloma podrà formar el doble de cuiners

EL PERIÓDICO / SANTA COLOMA DE GRAMENET | 18/7/2017

La nova seu de l'Escola de Restauració, ubicada en el recentment rehabilitat pavelló Canigó del Recinte Torribera, va ser inaugurada el passat 15 de juliol

amb molt DE gust. QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

La salada senzillesa

MIQUEL SEN | 8/7/2017

El secret i dissident Club de la Víscera

PAU ARENÓS / BARCELONA | 15/6/2017

Triar l'entranya és optar pel camí difícil de la vida, que sol ser el més interessant

FESTIVAL D'ESTIU DE BARCELONA

Adrià-Ishida, dels fogons al teatre

MARTA CERVERA / BARCELONA | 3/7/2017

Els xefs d'El Bulli i el Mibu avalen l'estrena de 'El tigre de Yuzu', una obra inspirada en l'històrica trobada entre tots dos

VACANCES PER EUROPA

Tiffany Trump descobreix la paella a Marbella

30/6/2017

La filla petita del president dels EUA visita la ciutat andalusa amb el seu nòvio envoltada de fortes mesures de seguretat

CUINER DE REFERÈNCIA

Mor Alain Senderens, un dels pares de la 'nouvelle cuisine'

27/6/2017

El xef va renunciar a tres estrelles Michelin el 2005 per transformar Lucas Carton en Senderens, un restaurant amb menys pompa

SANT JOAN 2017

Les coques tradicionals segueixen copant les vendes

MARIA GIRONA / EL PERIÓDICO | 22/6/2017

Les de pinyons, llardons i fruita són les preferides, tot i que les de crema i xocolata van guanyant terreny

VIATGES I ÀPATS GLORIOSOS I INDIGESTOS

Pau Arenós, el franctirador gastronòmic

IOSU DE LA TORRE / BARCELONA | 20/6/2017

El cronista d'EL PERIÓDICO publica '¡Plato!', el llibre on rastreja en grans restaurants a la recerca d'històries humanes

¿Estan en perill les patates fregides belgues?

SILVIA MARTINEZ / BRUSSEL·LES | 20/6/2017

Bèlgica s'enfronta a la Comissió Europea en defensa d'una de les seves senyes d'identitat gastronòmiques

La japonesa que menja per 12

ANA SÁNCHEZ / BARCELONA | 19/6/2017

Té mida de col·legiala, però es va cruspir en un dia quatre arrossos per a tres persones. 12 racions en total. Es diu Moeazu i alJapó és la reina dels concursos de menjar XXL

Leo anota un póker, su noveno gol en solo cinco partidos