El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

PROJECTE TOTÈMIC

Ferran Adrià, l'homo sapiens

Iosu de la Torre / Barcelona | 19/11/2017

L'agitador de la Bullipèdia construeix una enciclopèdia sobre la creativitat gastronòmica

Gastronomia a Parets

Una trentena de locals de Parets participaran a 'Parets D Tapes'

El Periódico | 13/11/2017

L'Ajuntament vol repetir l'èxit que va tenir l'any passat la ruta gastronòmica

SETMANA DE LA CIÈNCIA A SANTA COLOMA

Tallers de cuina i degustacions a Santa Coloma per la Setmana de la Ciència

El Periódico | 13/11/2017

La ciutat s'afegeix a les activitats organitzades per la Generalitat per impulsar la divulgació científica

S'ATORGARÀ EL PREMI EL 19 DE NOVEMBRE

El xef Albert Mendiola, de Sant Boi, candidat a 'cuiner de l'any'

El Periódico | 31/10/2017

El cuiner català, que ha treballat amb Martín Berasategui, acosta a preus assequibles la gastronomia moderna al públic metropolità

ALIMENTACIÓ

Una vintena de restaurants participen en la ruta gastronòmica de l'Hospitalet

Europa Press | 26/10/2017

S'oferiran 'platillos' al preu de quatre euros acompanyats d'una consumició

FIRA DEL VI

Els millors vins de Catalunya tornen a Rubí

El Periódico | 18/10/2017

El 28 i 29 d'octubre hi haurà tasts i música en directe durant l'esdeveniment

PROJECTE ESTRATÈGIC

El campus alimentari de Santa Coloma incorpora una vinya i l'Escola de Restauració municipals

Joan Salicrú / Santa Coloma de Gramenet | 19/9/2017

La ciutat consolida així la seva aposta per convertir-se en un eix agroalimentari i gastronòmic únic a Espanya

Collita micològica

Les pluges redrecen la temporada de bolets

Antonio Madridejos / Barcelona | 18/9/2017

La campanya es pot allargar fins a mitjans de desembre per la previsió de temperatures suaus durant la tardor

EIXAMPLE

Gelats per sempre

3/9/2017

Una gelateria de la Sagrada Família obre tot l'any i adequa els seus sabors a cada estació

CUINA JAPONESA

Dabiz Muñoz: "És el primer semen que tasto i m'ha encantat"

12/8/2017

El mediàtic xef sorprèn a Instagram mostrant un plat de semen de pop a la brasa

DESCENTRALITZACIÓ COMPLEXA

Gràcia turística

MAURICIO BERNAL / BARCELONA | 6/8/2017

EL PERIÓDICO recorre el barri en un 'tour' per a un grup reduït d'estrangers amb curiositat per la gastronomia local que és avisat prèviament de l'atac a l'autobús i la 'turismofòbia'

Tapes estiuenques

Calamars i cerveseta, l'aperitiu preferit pels espanyols

6/8/2017

Patates braves i croquetes són les tapes alternatives al mol·lusc, acompanyades per un bon vi en lloc de la canya

TENDÈNCIES URBANES

El 30% dels restaurants de Barcelona són de cuina estrangera

Patricia Castán / Barcelona | 4/8/2017

La cuina italiana és la més popular, seguida pels sabors xinesos i japonesos

Guiri, salva'm el negoci

Pau Arenós | 30/7/2017

Malament si la salvació de la cuina barcelonina passa per les butxaques dels estrangers. Malament si els barcelonins no poden gastar més de 18,8 euros en un sopar

"Què és la truita de patates?": així és com avaluaven l'espanyolitat a Santa Coloma per concedir la nacionalitat

Manuel Arenas | 28/7/2017

Es tracta d'una de les preguntes que va formular una jutgessa a la ciutat catalana per comprovar la "integració en la societat espanyola" d'un sol·licitant

ESTAFA TURÍSTICA

El Regne Unit frena 'l'estafa del guiri'

Begoña Arce / Londres | 24/7/2017

Una parella de britànics anirà a judici per denunciar una falsa intoxicació alimentària en un hotel mallorquí

Santa Coloma podrà formar el doble de cuiners

EL PERIÓDICO / SANTA COLOMA DE GRAMENET | 18/7/2017

La nova seu de l'Escola de Restauració, ubicada en el recentment rehabilitat pavelló Canigó del Recinte Torribera, va ser inaugurada el passat 15 de juliol

amb molt DE gust. QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

La salada senzillesa

MIQUEL SEN | 8/7/2017

El secret i dissident Club de la Víscera

PAU ARENÓS / BARCELONA | 15/6/2017

Triar l'entranya és optar pel camí difícil de la vida, que sol ser el més interessant

El argentino tampoco descartó al Real Madrid en una entrevista a Marca