Quins són els teus productes favorits d’Ametller Origen? Vota i guanya un lot dels seus productes estrella durant un any

El grup d'alimentació català ha posat en marxa un concurs per a conèixer els millors productes segons els seus consumidors

Quins són els teus productes favorits d’Ametller Origen? Vota i guanya un lot dels seus productes estrella durant un any

Cedida / Ametller Origen

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Tothom té un producte favorit que no pot faltar en la seva nevera o rebost. Aquella truita preparada com si l'haguessis cuinat a casa teva, el iogurt de gerd que menges cada nit abans de ficar-te al llit, la fruita de mig matí per l’endemà, el formatge que no pot faltar en qualsevol sopar amb amics o la crema de verdures que et salva el menjar del dimarts en l'oficina. Per a gustos, colors. Ametller Origen s'ha convertit en el grup d'alimentació fetitxe per a moltes persones per la qualitat dels seus productes.

Per aquest motiu, i amb l'objectiu de descobrir quins són els favorits de les persones que acudeixen a les seves botigues, el grup d'alimentació català ha posat en marxa els premis ‘Millors productes de l'any’ en què els propis consumidors decidiran mitjançant una ràpida enquesta, quins són els 11 productes estrella d'entre les categories d'aliments proposades.

“Tenim clients que quan es viuran fora o de vacances i no tenen una botiga de Ametller Origen a prop ens diuen que troben a faltar aquests productes diaris que tenen integrats en la seva dieta alimentària, ja sigui el gaspatxo, el iogurt o la truita de patates, entre altres. Arran d'aquestes peticions va néixer aquesta proposta de descobrir quins són aquells productes que agraden més als nostres consumidors i, així, poder fer-los el reconeixement que mereixen”, expliquen des del grup d'alimentació nascut a Olèrdola en 2001.

Productes làctics d’Ametller Origen /

Cedida / Ametller Origen

Finalistes a millors productes de l'any

Per a decidir les onze categories finalistes, Ametller Origen ha recorregut a aquells productes que són essencials per a l'empresa, com la fruita i verdura fresca, i també aquells productes singulars pel seu procés d'elaboració com les truites, les cremes, els brous, els iogurts, els gaspatxos, la fruita seca i els elaborats carnis.

Sorteig d'un lot dels productes d’Ametller Origen durant un any

El concurs per a triar els millors productes de l'any té premi. Entre les persones que participin en la selecció dels productes, Ametller Origen sortejarà un lot mensual dels onze guanyadors durant un any. Per a participar, tan sols cal accedir al concurs, respondre el producte favorit de cada categoria i deixar el correu electrònic una vegada finalitzada l'enquesta.

Què hi ha darrere de la qualitat d’Ametller Origen?

L'èxit dels productes de Ametller Origen no és una casualitat. El grup d'alimentació català és una empresa que controla tota la cadena de valor, des dels camps, fins a l'elaboració dels productes i la comercialització d'aquests a les seves botigues sota els criteris d'innovació, sabor i qualitat.

Del camp a la botiga

El seu origen pagès fa que tinguin un coneixement del camp i del cultiu i maneig del producte fresc únic. Disposen de més de 1.600 ha en l'eix mediterrani que els permet allargar les temporades de cultiu i prioritzen el sabor i la qualitat de les fruites i verdures.

Productes cuinats com a casa

Així mateix, un altre dels valors diferencials d’Ametller Origen és que produeix en el seu propi obrador molts dels productes que són més valorats pels seus clients, com a sopes, cremes, truites o plats cuinats i ho fan de manera casolana amb productes frescos i de màxima qualitat. Per exemple, en el cas de les cremes, primer se sofregeixen les verdures abans de bullir-les per tal d’aconseguir la “reacció de maillard” i potenciar al màxim el sabor i conservar les propietats nutritives. Pel que fa a les truites, es cuinen una a una amb un sistema propi de paelles que van circulant per un conjunt de fogons a diferents temperatures per aconseguir la cocció perfecta.

Crema de carbassa d’Ametller Origen /

Cedida / Ametller Origen

A més, des de l'any 2012 també tenen una secció de làctics on elaboren el seu va mató, formatge fresc i els iogurts, entre d’altres productes. Ametller Origen utilitza llet de vaca, ovella i cabra procedent de granges de Girona i el seu procés de fermentació és més llarg de l'habitual, per a aconseguir productes lactis amb més sabor i textura i menys àcids.