Iberdrola reforça la seva aposta perla igualtaten l’esport

Iberdrola reforça la seva aposta perla igualtaten l’esport

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La companyia Iberdrola ha reforçat la seva aposta per la igualtat de la dona a través de l’esport amb la incorporació de tres noves federacions nacionals al total de 32 que patrocinava fins al moment, i arriba així a la xifra de 35. Amb la incorporació de les federacions de golf, pàdel i ciclisme s’incrementen en 200.000 el nombre de dones que recolza la companyia, i ja són 800.000 esportistes i 160 competicions femenines.

El president d’Iberdrola, Ignacio Galán, va participar ahir en l’acte d’incorporació de les tres noves federacions en

Notícies relacionades

les instal·lacions del Centre Nacional de Golf amb la presència d’unes 200 esportistes, que representaven aquestes 35 federacions esportives.

Iberdrola compta amb un gran equip d’ambaixadores, esportistes d’elit que encapçalen aquesta igualtat i encarnen els valors de solidaritat, esforç o treball en equip. Entre elles, van assistir a l’acte Belén Toimil (atletisme), Lydia Valentín (halterofília, retirada), Sandra Sánchez (karate, retirada), Janire González (surf), Laura Fuertes (boxa), Laura Martínez (judo), Desirée Vila (atleta adaptada), María Laborda (escalada), María Vicente (atletisme), Nuria Rodriguez (patinatge), Ona Carbonell (natació sincronitzada, retirada) i Ana Peláez (golf).