El Periódico

Gastronomia

Tots els temes

El cuiner Nandu Jubany puja a la moto per esprémer el Dakar 2017

ANNA ROCASALVA / VIC | 17/11/2016

El xef hiperactiu participarà en el ral·li per complir el seu somni i per lluitar contra la leucèmia

Districtes

«La setmana de la cuina italiana exaltarà la dieta mediterrània»

BEATRIZ PÉREZ / BARCELONA | 17/11/2016

FESTA EN FAMÍLIA AL LICEU

La Fàbrica del Menjar Solidari aconsegueix 30.000 euros

14/11/2016

En el 'gastroshow', organitzat pel Casal de l'Infants, hi van participar Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca i Chistian Escribà, entre altres

amb molt DE gust

Girelles i botifarres

MIQUEL SEN | 12/11/2016

Des de començament del segle XX la família Travé es dedica a elaborar embotits. El 1955 van obrir una xarcuteria artesana, exemple de la feina ben feta.

LA RECEPTA

Pollastre a la taronja

PATRICIA BARAJAS | 12/11/2016

EL CAVA

RNG 10 Caves Nadal

12/11/2016

DO Cava 50 ¤

PLATS FÀCILS DE PREPARAR

Arguiñano: "Els 'realities' de cuina ensenyen la llagrimeta"

LUIS MIGUEL MARCO / ORIO | 12/11/2016

El popular cuiner i empresari basc presenta al seu celler de txacolí el seu últim llibre de receptes, 'Sabores de siempre'

UNA HISTÒRIA DE CIUTAT VELLA: El 7 Portes

Coberts porticats

ALBA SÁNCHEZ / BARCELONA | 8/11/2016

El restaurant 7 Portes, que compleix 180 anys, va néixer per oferir a les dones barcelonines un lloc on poder reunir-se i xerrar

LA RECEpTA de mercat

Llibrets de carbassó

PATRICIA BARAJAS | 5/11/2016

amb molt DE gust

Els canelons no fallen

MIQUEL SEN | 5/11/2016

Los canelones, con rellenos sencillos o sofisticados, siguen presentes en las cartas de los restaurantes. Los de tres carnes de Freixa Tradició marcan estilo

XEF IL·LUMINAT

Ángel León: "Ens alimentarem amb la llum del mar"

2/11/2016

El cuiner gadità presenta a la universitat de Harvard un microorganisme que produeix llum per il·luminar qualsevol brou a la cuina

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Cantata del cafè

MIQUEL SEN | 29/10/2016

Aviva els sentits i forma part de la cultura. Bach va compondre la cantata del cafè mentre que Stendhal va ser acusat de prendre¿n per arribar a la genialitat

El cuiner Juan Mari Arzak, elegit Txapeldun de l'any

27/10/2016

Un jurat escull el pare dels fogons bascos per coronar-lo amb el guardó del grup Sagardi

Torna el QuintoTapa, les jornades de degustació del producte local de Cornellà

EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT | 25/10/2016

Tindrà lloc del 27 d'octubre al 13 de novembre

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Bolets variats

MIQUEL SEN | 22/10/2016

La pèrdua del concepte de producte de temporada, a causa del canvi climàtic, dóna més èmfasi al receptari dels bolets. Torna l¿alegria gustativa

COMPRATS AL SUPERMERCAT

El senyor dels bons vins (barats)

LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA | 21/10/2016

L'enòleg Joan C. Martín presenta la seva guia 'Los supervinos 2017', amb 102 ampolles per menys de 6,99 euros

"A les cases es llença menjar perquè ja no es cuina com abans"

MARÍA JESÚS IBÁÑEZ / BARCELONA | 18/10/2016

La cuinera Ada Parellada defensarà aquest dimecres al Congrés que es puguin reaprofitar els excedents dels menjadors escolars

LA RECEPTA

Carpaccio de gambes

PATRICIA BARAJAS | 16/10/2016

El uruguayo sale reforzado por su gol salvador en Marsella tras la expulsión del brasileño