Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Mae, Hijos de Javier i Bosco de Lobos

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Llista actualitzada dels últims tancaments de bons restaurants de BCN

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Mae, Hijos de Javier i Bosco de Lobos

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Mae

El restaurant Mae és la trobada entre cuiners amb diferents cultures i que intenten harmonitzar el que els oceans separen. Pel costat europeu, Germán Espinosa; pel costat sud-americà, Diego Mondragón. «Sincretisme», en diuen ells. És igual el terme: l’important és que funcioni. Aquí t’expliquem com funciona de bé Mae.

Espaguetis de calamar, pil-pil i caviar del restaurant Mae. /

RICARD CUGAT

Hijos de Javier

Una nova taverna a la part alta de Barcelona amb platets amb substància i humor a les parets, a base d’una iconografia burlesca, la sàtira a aquesta ‘pijeria’ que no només forma part del barri, sinó de la clientela. Però compte, perquè aquest celler és una conya molt seriosa. I aquí t’expliquem millor de què va Hijos de Javier.

El pollastre amb escabetx i mojo del restaurant Hijos de Javier. /

ELISENDA PONS

Bosco de Lobos

Aquest restaurant proposa una cuina italiana molt saborosa que es pot disfrutar a la seva àmplia i lluminosa sala i a la plàcida terrassa. Aquests són els secrets de l’èxit immediat que ha tingut Bosco de Lobos.

Espaguetis amb musclos i tomàquet del restaurant Bosco de Lobos. /

Lekuona Studio