A quatre passes de Barcelona

Tres bons restaurants per menjar bé a Castelldefels

Sis bons restaurants del Baix Llobregat que mereixen una visita

Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

Tres bons restaurants per menjar bé a Castelldefels
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Castelledefels és un lloc recurrent quan arriba el bon temps. A quatre passes en cotxe, moto o tren, les seves enormes platges són un reclam irresistible. Però, també, la seva gastronomia, ja que hi ha bastants llocs on menjar més que bé.

En aquesta selecció et proposem aquests bons restaurants de Castelldefels. ¡A disfrutar!

Solraig

Aquest restaurant del passeig marítim de Castelldefels prepara alguns dels millors arrossos d’Espanya, que han sigut distingits en concursos nacionals. I la veritat és que coincidim amb els jurats. Així de bones estan les paelles de Solraig.

Unlugar

Unlugar mira cap al Mediterrani, i no només perquè ocupa un agradable espai al passeig marítim de Castelldefels (al número 74), sinó també perquè la seva carta s’apuntala al receptari que tots coneixem. I perquè elabora els seus plats amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat (pertany al col·lectiu de cuina Sabors de l’Horta). Destaquen els seus arrossos elaborats amb gramínia de Pals i creacions com les patates ‘baby’ brasejades amb salsa brava fumada i els musclos fumats amb herbes i vi blanc. I també les empanades i carns argentines, que recorden l’origen dels seus propietaris, com l’hamburguesa de vedella i l’entrecot d’Angus. Per cert, Unlugar és tan ‘pet friendly’ que hi ofereixen plats amb productes frescos i de temporada per a gossos. De fet, és el primer restaurant a Espanya amb llicència per produir menjar per a mascotes sota la seva pròpia marca, 4Petz.

Home Pizza

La plataforma de repartiment de menjar a domicili Just Eat va coronar Home Pizza (doctor Marañón, 20) com el millor restaurant d’Espanya 2022 per l’excel·lència de la seva oferta i el seu servei a domicili. Aquest local de Castelldefels va aconseguir el nombre de vots més elevat per part dels usuaris de la plataforma, que van premiar les pizzes artesanals que elaboren David Varela i Alejandro Moreno. Home Pizza suma ja tres guardons de Just Eat, ja que el 2019 i el 2021 va guanyar el de millor restaurant de Catalunya, i aquest any, a més de ser reconegut com el millor d’Espanya, també ha aconseguit el de millor restaurant de la zona a Catalunya, Aragó i les Balears.