Al costat de Barcelona

5 bons restaurants per acostar-se a Badalona

Apunta aquest pòquer de direccions on disfrutar de bons plats

5 bons restaurants per acostar-se a Badalona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Badalona està a quatre passes de Barcelona, així que no és cap excusa dir que queda molt lluny de casa. I menys encara quan coneguis aquests cinc bons restaurants on disfrutar de bons plats. Són aquests.

Almarge

Germán Franco i Marta Rombouts trufen a Badalona una cuina recuperadora de terrines i guisats amb un celler ben seleccionat. Aquesta és la crònica de la visita que va fer Pau Arenós a Almarge.

Tela Marinera

Aquest restaurant de Badalona proposa una cuidada carta amb bon producte de proximitat que va més enllà dels plats amb gust de mar. Tot i que té vistes als barcos del port esportiu. T’expliquem amb detall quines són les creacions més destacades de Tela Marinera.

Què s’hi cou?

El fum que surt de la cuina de Què s’hi cou? està atraient molta gent a aquest establiment del centre-centre de Badalona: normal, broden els guisats i els plats a la brasa. La seva carn també té molta sortida, des de les mitjanes de vaca vella madurades durant 35 dies fins a l’hamburguesa, el pollastre o la botifarra a la brasa amb patates. I també triomfen altres plats que t’expliquem en aquest article on apareix Què s’hi cou.

La Donzella

Notícies relacionades

Un multiespai a peu de la platja de Badalona (passeig Marítim de Badalona) que va obrir el 1929 i que, gairebé un segle després, té restaurant, xiringuito, menjador interior, club de platja, casetes i terrassa ‘chill out’. Va aconseguir un Solete Repsol el 2022 en la categoria de terrasses i gelateries assequibles, divertides i amb encant. Aquí t’expliquem millor què pots trobar a La Donzella.

L’Estupendu

Al passeig marítim de Badalona, a prop de l’icònic pont del Petroli i de l’estació de tren, arrasa amb els seus plats de cuina mediterrània. Hi ha tapes, plats per compartir i arrossos. ¿Quins? Ho podràs saber si llegeixes aquesta crònica de la nostra visita a L’Estupendu.