Del 8 a l'11 de maig
On menjar plats de Jubany, Gaig, Raurich, Paco Pérez i Dani García per 6 euros
Tast a la Rambla serveix, a la plaça de Catalunya, tapes de 32 restaurants i 6 pastisseries de Barcelona a un preu únic
Consulta aquí tots els establiments i mossegades de Tast a la Rambla 2025

Carles Gaig, uno de los cocineros que participan en Tast a la Rambla 2025 y que será galardonado por su trayectoria. /
Tast a la Rambla se celebrarà del 8 a l'11 de maig a la plaça de Catalunya amb la participació de 32 restaurants -amb un total de quatre estrelles Michelin i vuit sols Repsol- i 6 pastisseries que oferiran les seves propostes en format tapa per 6 euros.
A més dels llocs de menjar, Tast a la Rambla tornarà a comptar amb demostracions de cuina i tallers de tast oberts al públic de forma gratuïta. En aquesta 11a edició es proposa un viatge gastronòmic per quatre territoris diferents: Comunitat Valenciana, Múrcia, Catalunya i Castella-la Manxa. La música també hi serà present amb un variat programa d'actuacions en directe.
Premi a Carles Gaig
També es lliurarà el Premi Tast a la Rambla, que distingeix a persones que, amb la seva entrega diària, fan de la cuina un autèntic punt de trobada social i cultural. Aquest any recau en Carles Gaig.
Notícies relacionadesPrecisament Gaig és un dels cuiners coneguts que serveixen les seves creacions a Tast a la Rambla, com també Carles Abellan (Tapas 24), Paco Pérez (Enoteca), Albert Raurich (Dos Pebrots), Nandu Jubany (Vacanal Jubany) i Dani García (Leña), entre d'altres. Aquí tens la llista dels establiments participants:
Restaurants participants a Tast a la Rambla
Atempo (cànula d'alga 'nori' amb salmó curat a la japonesa i soja en textures)
Bar Alegria (truita trufada)
Bar La Esquina (galtes de porc cruixent confitada amb romesco i allioli)
Blanc (mollete de fricandó de vedella amb bolets i patata cruixent)
Bodega Amposta (croquetes de pernil ibèric, de calçots i de bacallà)
Casa Amàlia 1950 ('lobster roll': 'éclair' de llamàntol blau nacional, mantega de cítrics, maionesa de coral i fonoll salvatge)
Casa Guinart (bomba de la Barceloneta)
Casa Rafuel (braves Rafuel)
Cecconi's ('paccheri', carbassó, parmesà, tòfona)
Centonze (mossegada de melós de vedella en el seu suc amb iuca crocant)
Cholito Lindo (bocata de cansalada cruixent amb moniato i ceba adobada)
Compartir Barcelona (costella de porc amb salsa pipián i meló)
Don Giovanni (ou 'millesime': rovell d'ou, caviar i làmines de tòfona amb crema de 'boletus')
Dos Pebrots (escabetx d'ànec amb fruits vermells)
Enoteca (bou de mar, el seu rostit i blat de moro)
Família Nuri (arròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell)
Fauna (tàrtar de filet de vedella, patata brava i rovell curat)
Gaig Barcelona (caneló de carn amb tòfona)
La Mafia Mexicana ('quesabirria': vedella guisada en un adob de xiles i espècies)
La Pau (terrina de xai amb 'parmentier' d'all escalivat)
Leña ('burger')
Manioca Gluten Free (gofre de pa de formatge amb picanya metxada al vi i guacamole)
Moka 1934 (planxat de pa de coca d'oli, pollastre rostit, espàrrecs i ceba a la planxa amb romesco)
Nectari (botifarra de poble sobre pa de mantega, cansalada, ceba caramel·litzada i allioli)
Pepa Tomate ('muffin' de 'porchetta' amb herbes del Mediterrani, mostassa de poma i mel de flors)
Rooster & Bubbles (taco català de pollastre a l'ast, salsa romesco, ceba adobada, coriandre)
Tapas 24 (bikini de mozzarella, pernil ibèric i tòfona)
Telefèric (ravioli d'ànec Pequín amb crema de 'foie', 'hoisin', mango i menta fresca)
The Fish & Chips Shop ('brioche' de 'txangurro' amb maionesa de sofregit
Vacanal Jubany ('burger)
Pastisseries participants a Tast a la Rambla
Escribà ('brioche' farcit amb crema cremada i nata muntada)
L'Atelier (con croissant Reus amb 'parfait' de vainilla)
Mervier Canal ('cheesecake' taco)
Takashi Ochiai (cítrics)
Sant Croi ('brioche' calent de gelat de festuc en diverses textures i gerd)
Sauleda (tiramisú)
Barcelona Restaurants Barcelona Nandu Jubany Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia On menjar avui
- Estat dels embassaments avui, 5 de maig, a Catalunya: Sau, Foix, Susqueda i la resta de pantans
- L’impuls al biogàs accelerarà el tancament d’abocadors a Catalunya
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Caos energètic Illa aposta per centrals reversibles i interconnexions per evitar apagades
- Presó mítica de San Francisco Trump vol reobrir Alcatraz, 62 anys després del seu tancament
- Crim de la Guàrdia Urbana Una criminòloga sentencia la personalitat de Rosa Peral: «Seductora, manipuladora i mentidera»
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Del 7 al 10 de maig Gangues de marca: demà comença el festival d’outlets més gran d’Europa a una hora de Barcelona
- El TSJC avala que la Generalitat rescindís la concessió de l'Eix Transversal per assumir-ne la gestió directa
- Segons la Cambra ¿Com afectarà Catalunya la guerra comercial?: 1.000 milions d’euros en vendes, menys contractacions i vi i oli més barats