Del 8 a l'11 de maig

On menjar plats de Jubany, Gaig, Raurich, Paco Pérez i Dani García per 6 euros

Tast a la Rambla serveix, a la plaça de Catalunya, tapes de 32 restaurants i 6 pastisseries de Barcelona a un preu únic

Consulta aquí tots els establiments i mossegades de Tast a la Rambla 2025

Carles Gaig, uno de los cocineros que participan en Tast a la Rambla 2025 y que será galardonado por su trayectoria.

Carles Gaig, uno de los cocineros que participan en Tast a la Rambla 2025 y que será galardonado por su trayectoria. / El Periódico

2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Tast a la Rambla se celebrarà del 8 a l'11 de maig a la plaça de Catalunya amb la participació de 32 restaurants -amb un total de quatre estrelles Michelin i vuit sols Repsol- i 6 pastisseries que oferiran les seves propostes en format tapa per 6 euros.

A més dels llocs de menjar, Tast a la Rambla tornarà a comptar amb demostracions de cuina i tallers de tast oberts al públic de forma gratuïta. En aquesta 11a edició es proposa un viatge gastronòmic per quatre territoris diferents: Comunitat Valenciana, Múrcia, Catalunya i Castella-la Manxa. La música també hi serà present amb un variat programa d'actuacions en directe.

Premi a Carles Gaig

També es lliurarà el Premi Tast a la Rambla, que distingeix a persones que, amb la seva entrega diària, fan de la cuina un autèntic punt de trobada social i cultural. Aquest any recau en Carles Gaig.

Notícies relacionades

Precisament Gaig és un dels cuiners coneguts que serveixen les seves creacions a Tast a la Rambla, com també Carles Abellan (Tapas 24), Paco Pérez (Enoteca), Albert Raurich (Dos Pebrots), Nandu Jubany (Vacanal Jubany) i Dani García (Leña), entre d'altres. Aquí tens la llista dels establiments participants:

Restaurants participants a Tast a la Rambla

  • Atempo (cànula d'alga 'nori' amb salmó curat a la japonesa i soja en textures)

  • Bar Alegria (truita trufada)

  • Bar La Esquina (galtes de porc cruixent confitada amb romesco i allioli)

  • Blanc (mollete de fricandó de vedella amb bolets i patata cruixent)

  • Bodega Amposta (croquetes de pernil ibèric, de calçots i de bacallà)

  • Casa Amàlia 1950 ('lobster roll': 'éclair' de llamàntol blau nacional, mantega de cítrics, maionesa de coral i fonoll salvatge)

  • Casa Guinart (bomba de la Barceloneta)

  • Casa Rafuel (braves Rafuel)

  • Cecconi's ('paccheri', carbassó, parmesà, tòfona)

  • Centonze (mossegada de melós de vedella en el seu suc amb iuca crocant)

  • Cholito Lindo (bocata de cansalada cruixent amb moniato i ceba adobada)

  • Compartir Barcelona (costella de porc amb salsa pipián i meló)

  • Don Giovanni (ou 'millesime': rovell d'ou, caviar i làmines de tòfona amb crema de 'boletus')

  • Dos Pebrots (escabetx d'ànec amb fruits vermells)

  • Enoteca (bou de mar, el seu rostit i blat de moro)

  • Família Nuri (arròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell)

  • Fauna (tàrtar de filet de vedella, patata brava i rovell curat)

  • Gaig Barcelona (caneló de carn amb tòfona)

  • La Mafia Mexicana ('quesabirria': vedella guisada en un adob de xiles i espècies)

  • La Pau (terrina de xai amb 'parmentier' d'all escalivat)

  • Leña ('burger')

  • Manioca Gluten Free (gofre de pa de formatge amb picanya metxada al vi i guacamole)

  • Moka 1934 (planxat de pa de coca d'oli, pollastre rostit, espàrrecs i ceba a la planxa amb romesco)

  • Nectari (botifarra de poble sobre pa de mantega, cansalada, ceba caramel·litzada i allioli)

  • Pepa Tomate ('muffin' de 'porchetta' amb herbes del Mediterrani, mostassa de poma i mel de flors)

  • Rooster & Bubbles (taco català de pollastre a l'ast, salsa romesco, ceba adobada, coriandre)

  • Tapas 24 (bikini de mozzarella, pernil ibèric i tòfona)

  • Telefèric (ravioli d'ànec Pequín amb crema de 'foie', 'hoisin', mango i menta fresca)

  • The Fish & Chips Shop ('brioche' de 'txangurro' amb maionesa de sofregit

  • Vacanal Jubany ('burger)

Pastisseries participants a Tast a la Rambla

  • Escribà ('brioche' farcit amb crema cremada i nata muntada)

  • L'Atelier (con croissant Reus amb 'parfait' de vainilla)

  • Mervier Canal ('cheesecake' taco)

  • Takashi Ochiai (cítrics)

  • Sant Croi ('brioche' calent de gelat de festuc en diverses textures i gerd)

  • Sauleda (tiramisú)