Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Windsor, Mantis i Doppietta

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

Set bons restaurants de Sants que hauries de tenir al radar

Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Windsor, Mantis i Doppietta

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Windsor

El senyorial restaurant de l’Eixample, dirigit per l’inquiet i tenaç Joan Junyent, incansable amb el cuiner David Rodríguez, sol oferir menús temàtics: el menú de l’escudella, el menú de la caça, el menú dels pèsols. Ara estrena el Menú Barcelona (55 €), amb set platillos inspirats en un clàssic de Nèstor Luján, editat per Folio el 1993: ‘Vint segles de cuina a Barcelona’. Així és la nova proposta del Windsor.

Mantis

Els xefs David Romero i Toni Solans i el sommelier Albert Ribas surfegen l’onada asiàtica amb un restaurant que rep múltiples influències. Aquestes són les que va trobar Pau Arenós en la seva visita al Mantis.

Doppietta

Aquest restaurant de Sant Antoni no és ni una pizzeria ni una ‘trattoria’, ni ho fia tot a la pasta. Tampoc és una ‘salumeria’ tot i que serveix formatges i embotits, a més de plats calents del país transalpí per compartir. Potser millor que llegeixis aquesta crònica en què expliquem amb més exactitud què és el Doppietta.