Per a morros fins

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Craun, Marimorena i Abasolo Etxea

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

Si ets una estrella (o no), aquests 8 restaurants són per a tu

Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Craun, Marimorena i Abasolo Etxea

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però, sí, una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Craun

Una barreja de mons, estils i cuines: Diego Gámez va punxar a Caracas i Barcelona i ara sedueix amb un peix perfecte i una col de categoria. A la seva carta trobaràs el reconeixible des d’un altre punt de vista. Aquests són els plats més destacats del Craun.

Marimorena

El restaurant d’Albert Mendiola i Patricia Torres estrena adreça entre fàbriques i suma a l’equip el fill, el Ferran, al capdavant dels arrossos. Són militants de la proximitat, de l’Slow Food, del Parc Agrari del Baix Llobregat, i ho demostren en cada elaboració de la carta. Així és el Marimorena.

Abasolo Etxea

Els nous propietaris de l’històric negoci de la zona alta eleven el nivell remodelant el local i reforçant la línia gastronòmica amb plats més treballats i amb millor producte. Així ens va anar la visita a Abasolo Etxea.