Per a morros fins
4 nous (i bons) restaurants de Gràcia que val la pena provar
Apunta aquest pòquer d’obertures perquè disfrutaràs de valent

Gràcia és una de les zones de Barcelona amb més ambient gastronòmic. Hi ha restaurants per a tots els gustos, i sempre hi ha novetats. En aquest article te’n recomanem quatre nous (i bons restaurants) oberts fa poc a Gràcia.
Mereixen una visita perquè donem fe que s’hi menja molt i molt bé. Són aquests.
Demo Gastrobar
Guisats, truites al moment, entrepans, clàssics amb personalitat: Marc Agelet vol trobar el seu lloc en la competitiva restauració barcelonina. Atents al plat del dia amb pa i beguda a 10 €. Així que aneu-hi, asseieu-vos, disfruteu. Així és la seva feina a Demo Gastrobar.
Tangana
Als seus 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!
Brabo
Notícies relacionadesRafa Panatieri i Jorge Sastre, amos de les pizzeries Sartoria Panatieri, tornen als orígens amb un restaurant centrat en la graella. Ocupa el local on hi va haver Fan Shoronpo, i després d’una remodelació profunda ha renascut amb gust, tot i que, per a enuig d’‘instagramers’ i alegria d’espeleòlegs, la llum escasseja. En qualsevol cas, un bravo mereix Brabo.
Bar Hermós
Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), l’Alexis es posa l’escafandre per a l’especialitat: només allò que descarreguen els barcos, «producte al qual apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Al Centre "De premi": el bar de Sabadell aclamat per les seves patates braves
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles
- La nova vida de Lamine Yamal
- Al peu de Collserola La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià
- Successos Detingut un conductor borratxo per circular 15 km contra direcció a Olot
- Futbol El Barça es proclama campió de Lliga F i segueix amb pas ferm cap al pòquer de títols
- Entrevista Javier Burón: «Necessitem un 30% de vivenda pública que costi un 30% menys que la de lliure mercat»
- Nou pontificat Lleó XIV alerta d’una «tercera guerra mundial per parts» i demana un alto el foc «immediat» a Gaza i Ucraïna