Per a morros fins

4 nous (i bons) restaurants de Gràcia que val la pena provar

Apunta aquest pòquer d’obertures perquè disfrutaràs de valent

4 nous (i bons) restaurants de Gràcia que val la pena provar

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Gràcia és una de les zones de Barcelona amb més ambient gastronòmic. Hi ha restaurants per a tots els gustos, i sempre hi ha novetats. En aquest article te’n recomanem quatre nous (i bons restaurants) oberts fa poc a Gràcia.

Mereixen una visita perquè donem fe que s’hi menja molt i molt bé. Són aquests.

Demo Gastrobar

Guisats, truites al moment, entrepans, clàssics amb personalitat: Marc Agelet vol trobar el seu lloc en la competitiva restauració barcelonina. Atents al plat del dia amb pa i beguda a 10 €. Així que aneu-hi, asseieu-vos, disfruteu. Així és la seva feina a Demo Gastrobar.

Tangana

Als seus 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!

Brabo

Notícies relacionades

Rafa Panatieri i Jorge Sastre, amos de les pizzeries Sartoria Panatieri, tornen als orígens amb un restaurant centrat en la graella. Ocupa el local on hi va haver Fan Shoronpo, i després d’una remodelació profunda ha renascut amb gust, tot i que, per a enuig d’‘instagramers’ i alegria d’espeleòlegs, la llum escasseja. En qualsevol cas, un bravo mereix Brabo.


Bar Hermós

Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), l’Alexis es posa l’escafandre per a l’especialitat: només allò que descarreguen els barcos, «producte al qual apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.