Glamur a l’Eixample
Nuts: sofisticació a glops i a mossegades
Els dissenyadors Lázaro Rosa-Violán i Josep Maria Morera obren Nuts, una cocteleria plena d’elegància, que serveix productes gurmet i acull actuacions musicals en directe.

A una ciutat com Barcelona, on la cocteleria ha arribat al sostre mundial, tal com reflecteix la llista de The 50 Best Bars del 2022, amb Paradiso a la cima i dos locals més al ‘top 10’ planetari (Sips és tercer i Two Schmucks, setè), arriben dos valents com l’interiorista Lázaro Rosa-Violán i el dissenyador Josep Maria Morera amb Nuts.
Tots dos havien fet les seves incursions en el món gastronòmic, ja fos donant forma a restaurants o a ampolles d’oli, i ara han volgut passar d’auxiliars a protagonistes amb aquest sofisticadíssim projecte amb què volen captivar els cinc sentits a través de la bellesa del seu espai i les seves textures, del seu perfum, de la seva música en directe i, és clar, dels seus còctels i mossos.
Notícies relacionadesEntre objectes i elements històrics decoratius com velluts i passamaneries parisenques, cariàtides holandeses, vidrieres originals d’un castell del sud de França i llums de vidre de Murano (Rosa-Violán i Morera són gent molt viatjada, sobretot per cocteleries), pots beure clàssics elaborats amb els millors alcohols i amb un aire diferent, com un Moscow Mule amb extracte de gingebre; un Whisky Sour presentat en diferents versions (amb un toc de caramel, alfàbrega o pera); gintònics amb litxi o violeta, dues versions de Bloody Mary (amb vodka o Tío Pepe), etc.
Per picar, Nuts, que obre de dimecres a diumenge a partir de les 19.30 hores, proposa sopars amb un menú tancat (75 €) que s’ha d’encarregar abans i que està fet a base de productes gurmet com formatges, embotits, ostres, salmó marinat i tàrtar de tonyina, entre altres ‘delikatessen’, que varien segons la temporada. Tot això maridat amb les actuacions de músics de jazz, soul i funk.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cóctel i Cocteleríes Begudes alcohòliques Gastronomia On menjar avui
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Successos Un piròman provoca nou incendis en mitja hora a Cambrils i deixa danys en comerços i restaurants
- Conseqüències de l’apagada El Govern té un pla b amb reserves de gasoil per si hi ha una altra apagada
- Entrevista Joan Gabriel Bergas, catedràtic en Enginyeria Elèctrica de la UPC: "Són set 'barcelones' que van caure de cop"
- PRIMER DE MAIG ¿Per què l'1 de maig és el Dia del Treball?
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se