Carles Gaig vol "canya"

Obrirà al desembre un local de menjar per emportar-se a Barcelona, un restaurant al novembre a l'aeroport del Prat que se suma al que ja té, i un altre a Singapur al març

Obrirà al desembre un local de menjar per emportar-se a Barcelona, un restaurant al novembre a l'aeroport del Prat que se suma al que ja té, i un altre a Singapur al març

gaig

gaig / AUGUST BLÿZQUEZ I RUBÿ

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Carles Gaig té 68 anys i un prestigi que li permetria fer la migdiada sobre els fogons si li donés la gana. "Però a mi m'agrada la canya", proclama, mentre recorda els seus plans per als mesos vinents. Un local de menjar per emportar-se a la zona alta de Barcelona, un restaurant a l'aeroport del Prat i un altre a SingapurCanya, canya, canya. I aquests dies encara ha tingut temps per preparar un banquet a Mònaco per a 30 persones, on, és clar, ha viatjat per supervisarlo. Més canya.

A sobre de la Diagonal, a l'altura de l'Illa Diagonal, obrirà el 'take away' de menjar tradicional Gaig a Casa. Està pendent de llicència, encara que avança que també farà servir el local per organitzar sopars privats, ja que hi cabran unes 30 persones. Per Nadal, si tot va bé, estarà funcionant "a dojo". "Hi vendrem els nostres millors plats, com canelons, rostit i escudella", precisa.

GASTROBAR BY CARLES GAIG A L'ANTIC SEMON DEL PRAT

Notícies relacionades

Al Prat segueix amb Porta Gaig, i ara dirigirà un nou espai a la zona de restauració gurmet una vegada passat el control de passatgers. És l'antic Semon; allà, a finals de novembre servirà els seus plats de tota la vida a Gastrobar by Carles Gaig, que tindrà una barra (amb plats en format més petit per a àpats més ràpids) i una sala on es podrà menjar més tranquil·lament. "Farem cuina catalana, com ara canelons, mandonguilles i bacallà amb samfaina, plats interna­cionals, com sushi, i entrepans amb pans de 'Triticum' i producte 'top' com el pernil Joselito".

I si agafes l'avió i aterres a Singapur a partir del març i t'agrada la seva cuina, hauràs d'anar al restaurant que haurà obert a la zona d'oficines de la ciutat (aquesta setmana hi ha viatjat per ultimar la paperassa). "Està molt ben ubicat", explica el xef. El dirigiran la seva filla Núria i el seu gendre, desitjosos de tenir un local propi. Fins ara els Gaig assessoraven La Ventana, també a Singapur (i ho seguiran fent), però aquell exitós negoci no era seu. El que obriran, que encara no té definit el nom, serà propi.