PROSTITUCIÓ MASCULINA

Així és la vida d'un gigoló

Tres acompanyants de luxe expliquen les seves vivències amb les seves clientes, la majoria dones d'entre 30 i 50 anys

El trio s'ha convertit en un dels regals més capritxosos de les parelles del segle XXI

zentauroepp49499625 soc190825185423

zentauroepp49499625 soc190825185423 / COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED

5
Es llegeix en minuts
Mar Martínez Turallols

"Sé el que estàs pensant. Jo soc Julian Kay i el meu treball és el plaer". Són paraules que va esmentar Richard Gere a‘American Gigolo’. L’actor americà va obrir amb aquella pel·lícula un univers de fantasia per a milions de dones i va donar a conèixer el món delsacompanyants de luxe. Prostitució masculina d’alt 'standing' que és tota una realitat.

"He estat amb dones més atractives en la meva feina que en la vida real", afirma David Sanz, que treballa com a gigoló des de fa un any. "La gent acostuma a pensar que les dones que sol·liciten els nostres serveis són dones grans i desagradables. No obstant, la majoria són dones amb un alt nivell adquisitiu que volen sentir-se estimades i escoltades". L’Esteban, d’origen argentí, porta més de 10 anys en el negoci i en les seves activitats ha conegut noies de tots els perfils. Per això introdueix un matís a les paraules del David: "Quan treballes, estàs exposat a ficar-te al llit amb dones que no siguin agraciades, ja que les més maques no necessiten pagar diners per tenir un acompanyant".

Els dos gigolós coincideixen que la majoria de les dones que sol·liciten els seus serveis tenen entre 30 i 50 anys. "Fa anys, els homes contractaven altres homes per a les seves dones. Ara són les dones que contracten homes per elles. Les dones estan canviant la seva forma de ser, ja no demanen permís als seus marits per ser feliços", explica Cristian, propietari de l’agència Elit Male Models.

El servei més sol·licitat: els trios

Cristian afirma que "una de la fantasies més comuns en la clientela és la del ‘banyut’, on a l’home o a la dona els agrada mirar a l’acompanyant masculí ficant-se al llit amb una de les parts de la parella".

El trio s’ha convertit en un dels regals més capritxosos de les parelles del segle XXI. "Hi ha moltes dones que li regalen un trio a la seva parella amb una dona perquè l’home inverteixi el regal més tard", explica David.

Tot i que pugui semblar que les clientes busquen professionals per obrir la seva imaginació a les pràctiques més extremes com el sadomasoquisme, la majoria d’elles només busquen tenir relacions sexuals sense compromisos. "És dur sentir-se sola tot el temps. Moltes de les meves clientes fixes només busquen ser escoltades per una altra persona", comenta David mentre respon a una de les seves clientes per WhatsApp.

El primer contacte entre una clienta i un gigoló és a través de webs d’anuncis o d’una agència. En aquest contacte hi ha bromistes i curiosos. No obstant, "es diferencien ràpid", comenta Esteban. Segons els acompanyants, una dona mai demana un servei amb menys d’una setmana d’antelació. "Les dones necessiten reflexionar abans d’acudir a la cita. A més, els bromistes acostumen a preguntar dades irrellevants com la mesura del membre de l’acompanyant", assenyala Sanz.

Els viatges és un altre dels serveis més sol·licitats. "Un cap de setmana vaig enviar un dels meus acompanyants a Varsòvia tot el cap de setmana", indica el Cristian. Hi ha molts clients que sol·liciten els serveis d’un acompanyant per no viatjar sols. "Un 80% de les peticions que arriben a la meva agència són de companyia. Hi ha clients que han pagat 10.000€ i no s’han ajagut amb la noia", explica. "Hi ha clients que pensen que tot en la vida val diners i contracten noies perquè els escoltin durant hores", afirma.

Ningú somia ser gigoló de gran

L’Esteban, el gigoló més veterà i un dels més coneguts de Barcelona, explica que volia ser professor d’educació física però els plans no són el seu punt fort. "Quan vaig decidir anar-me’n de l’Argentina vaig veure que necessitava diners i l’assistenta social em va recomanar treballar com a amfitrió a un club d’estriptís de Buenos Aires. Allà acompanyava les noies però no mantenia relacions sexuals. Quan vaig arribar a Espanya vaig començar a treballar també com a model publicitari i em van oferir treballar com a acompanyant masculí. Allà va començar tot".

El David va conèixer l’ofici a través d’un altre gigoló que li va oferir els clients que demanaven el servei de trios, ja que ell no el realitzava. A partir d’aquell moment, Sanz porta una doble vida que el fa mentir contínuament. "He d’estar mentint constantment perquè hi ha vegades que tinc serveis al mig d’una cita. Ningú de la meva família ni els meus amics coneixen el meu segon treball".

El Cristian va descobrir el món dels acompanyants en una festa. "Jo estava ballant quan una dona em va oferir diners per ficar-me al llit amb ella. Llavors vaig pensar: ¿per què no crear un negoci amb això?", explica.

Les tarifes les seleccionen els acompanyants

Notícies relacionades

"Jo no soc ningú per dir-li a algú què val. La meva comissió és del 35% sobre la seva tarifa, ja que el meu treball consisteix a patrocinar els acompanyants i protegir la seva intimitat i la seva integritat", assenyala el propietari d’Elit Male Models.  Però no tot en el treball dels gigolós és encara millor. L’Esteban admet que en alguna ocasió sorgeixen turbulències. "Una vegada em vaig trobar una senyora a Madrid que quan me n’anava va començar a plorar, recriminant-me que només la volia perquè m’estava pagant. Va començar a llançar-me els plats del seu menjador i amenaçar-me. Vaig haver d’anar a denunciar-la i explicar a la policia el problema que havia tingut", recorda.

La privacitat és un dels elements clau en la relació entre acompanyants i clients. A les agències hi ha un contracte de confidencialitat que comporta una sanció monetària si una de les parts l’incompleix. A més, l’agència protegeix als seus integrants mitjançant dues normes: està prohibit donar informació personal i no pots demanar o no fer res que no s’hagi pactat en el pla inicial. "De vegades m’arriben noms de clients que he vist el dia anterior als crèdits d’una sèrie de Netflix", explica Cristian rient.

Una llista negra a qui incompleixi les normes

Existeix una llista compartida entre totes les agències d’acompanyants que protegeix els nostres clients i els nostres acompanyants. L’ofici d’escort té una part bonica com les històries de ‘Pretty Woman’ i una de molt fosca. Aquesta part fosca es reflecteix en la ‘blacklist’. Una llista negra on s’anoten els noms dels acompanyants i els clients que no segueixen les normes. Quan algú entra en aquesta ‘blacklist’ no pot tornar a sol·licitar o oferir serveis en una agència d’acompanyants de luxe.

Temes:

Prostitució