visió moderna

La Niña de mis Ojos: mirada sofisticada

Aquest restaurant de la zona alta de Barcelona proposa cuina de mercat amb girs divertits i originals

la-nia-de-mis-ojos

la-nia-de-mis-ojos / Joanna Noguera R

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Es diu La Niña de mis Ojos i fa picades d’ullet gastronòmiques. Que l’associació d’idees serveixi per resumir la intenció d’aquest nou restaurant ubicat a la zona alta de Barcelona (carrer de Laforja, 83), on mana el xef Jaime Orobitg, un home que es va foguejar a Masia Sant Cugat i que juga a la cuina amb sofisticació i bon gust. Els seus plats s’entenen i s’agraeixen perquè són frescos, de mercat, un puntet diferents i una mica viatjats.

Són propostes per compartir, com una magnífica ensaladilla que, més que russa, és mestissa: porta cranca i gambes, ous de 'tobiko' (peix volador) i la untuosa maionesa japonesa QP. Potser la creació que resumeix més bé la filosofia de La Niña de mis Ojos, que també ofereix un menú de migdia laborable per 18,60 euros, amb plats que bé podrien estar a la carta. 

PLATS EFECTISTES

Notícies relacionades

També hi ha creacions més efectistes, com el tomàquet farcit d’esqueixada de bacallà i sopa d’oliva gordal i el bistec tàrtar amb fals rovell d’ou (una esferificació que inclou ingredients del bistec tàrtar, com el rovell d’ou, els envinagrats, les tàperes, la salsa Perrins...).

La Niña de mis Ojos

Carrer de Laforja, 83. Barcelona. Telèfon: 93.157.85.99. Preu mitjà (sense begudes): 25-30 €.

I tot en un ambient agradable, vestit amb senzillesa i elegància, tant a la planta a peu de carrer com al primer pis, que compta amb una coqueta terrassa (també hi ha una sala privada als baixos).