RACONS SENSE TOC DE QUEDA

Un passeig entre fantasmes a Barcelona

Prepareu-vos per lidiar amb bruixots, ànimes en pena i éssers d'ultratomba. No és el Congrés dels Diputats. Són carrers encantats. Aquí s'intueix moviment fins i tot després de les deu de la nit. Sembla que les multes no arriben al Més Enllà.

Òscar Broc

TEMPS DE RESTRICCIONS

Sis activitats per ofegar les penes

S'ha acabat allò de prendre birres per ofegar les penes: els bars estan tancats. Ara es multipliquen les activitats per suportar el món post-Covid sense destrossar-te el fetge. El benestar emocional és tendència.

Abel Cobos

A l'última

L'ENTRENADORA DE L'OLFACTE

Tallers per aprendre a fer olor

La Covid ens ha recordat la importància de poder fer olor. Però gràcies a aquests cursets, parlaràs d'olors amb més il·lusió que el coronel d''Apocalypse Now' en un camp ple de napalm al matí

Abel Cobos

Cuines

'TAKE AWAY'

24 restaurants amb bons plats per menjar a casa

Tanquen bars i restaurants, però encara ens queda el 'delivery' i el 'take away'. En aquests restaurants preparen menjar a domicili o per emportar amb les millors creacions de les seves cartes

Ferran Imedio

Visitar

US HEU DE DEIXAR VEURE A...

Hotel Glamur

Casa Bonay ha reactivat el seu organisme per a gaudi de la bohèmia moderna de la ciutat. Aquest mes d'octubre s'ha proposat provocar estigmes en més d'una agenda.

Òscar Broc

Mirar

CREATIVITAT EN CONFINAMENT

El primer museu d''art covid'

Tres publicistes de Barcelona creen a Instagram un museu d'obres nascudes en quarantena. ¿El seu denominador comú, a part de mascaretes i rotllos de Scottex? «Tots ens hi veiem reflectits»

Ana Sánchez