mixologia a distància

P41 Bar: el 'delivery' dels còctels que t'acabes a casa

La cocteleria de l'Hotel Arts t'envia els ingredients d'un combinat de la seva carta i cada dijous ofereix una classe en 'streaming' per ajudar-te a rematar-los

butter--jam-4

butter--jam-4

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Original iniciativa la de P41 Bar, la cocteleria de l’Hotel Arts. Com que està tancada per les normatives restrictives per frenar la pandèmia, ha decidit portar-te el còctel a casa. Però compte, l’hauràs de rematar tu. 

La cosa va així: t’envien a casa els ingredients d’un combinat de la seva carta i, des del seu compte d’Instagramcada dijous a les 19.30 hores ofereixen una classe mestra en ‘streaming’ per ensenyar-te com acabar-lo tu. Cada còctel costa entre 12 i 14 euros.

Notícies relacionades

El primer serà aquest dijous, 5 de novembre: Butter & Jam on Rye (mantega amb infusió de bourbon, melmelada de maduixa en almívar i amargs de cafè). La setmana que ve, el dia 12, serà el torn del Coffee skinny dipper (ginebra London dry, campari amb infusió de cafè i aigua tònica). El seguiran el Mediterranean Mule (dia 19: ginebra London dry, vi negre, suc de llima, fino de Jerez i xarop de gingebre), l’Apple of my eye (dia 26: brandi, suc de poma, xarop d’auró, suc de llimona, i whisky fumat)

I al desembre hi haurà Autumn Mojito (dia 3: rom amb infusió de menta, xarop de pebre, panela, canyella i suc de llima) i el Velasquez (dia 10: tequila, xarop de baies d’hivern i clau i suc de llima). Aquesta iniciativa és una adaptació de The Liquid Journey Series, les classes que venien impartint de forma presencial i lúdica els ‘bartenders’ de la casa, Diego Baud i Paul-Marie Crass.