¡Atenció, ‘foodies’!

4 pistes gastronòmiques que no t’hauries de perdre aquests dies

Els fogons de la ciutat mai s’apaguen, així que si vols estar ‘on fire’ pel que fa a gastronomia, no et perdis aquests llocs on anar

Així és l’agenda gastronòmica de finals de juny i principis de juliol

10 bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi el juny (i una escapadeta al Delta)

4 pistes gastronòmiques que no t’hauries de perdre aquests dies
2
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Si no és per una cosa serà per una altra, però tu no et quedaràs a casa veient la tele, sinó halant de meravella gràcies a aquests quatre establiments que proposenplans per a tots els gustos.

Aquestes són les pistes gastronòmiques a Barcelona que no et pots perdre durant aquests dies.

Flying Monkey: entrepans ‘top’ i vins naturals cada divendres a la nit

Flying Monkey (Amigó, 37) proposa que els divendres a la nit siguin el moment per disfrutar de bons entrepans i vins naturals i còctels. Ronit Stern (Auto Rosellón i La Balabusta) combina ingredients de temporada i proximitat amb el pa de massa mare, farines ecològiques i fermentació lenta que elabora al seu obrador, OZ, per fer biquinis, pita amb carn de be i ‘bava ganoush’; bocata de pastrami...  

Hofmann: nova pastisseria ‘boutique’ a la zona alta

Hofmann s’expandeix per Barcelona amb la inauguració d’una pastisseria ‘boutique’ a la zona alta de la ciutat (avinguda de Pau Casals, 5). Es tracta de la segona botiga del grup, que arriba 15 anys després que la recordada Mey Hofmann obrís la primera al Born (Flassaders, 44). El nou espai, al costat del Turó Park, ven brioixeria i altres productes dolços que es produeixen al primer obrador, triat els últims tres anys com a Millor Pastisseria de Catalunya pels gremis de Barcelona i Girona.

Hotel Intercontinental: dues terrasses en un mateix espai a Montjuïc

Notícies relacionades

L’Hotel Intercontinental Barcelona (avinguda de Rius i Taulet, 3) rep l’estiu amb magnificència, i mai millor dit, perquè fins al 3 de setembre té obertes dues terrasses al terrat: a la 173 Rooftop Terrace ofereix tacos i margarites els dimarts, i cebiche i pisco els dijous, a més de còctels d’autor i música en directe els dimarts, dijous, divendres i dissabtes a la nit; a la Terrassa Montjuïc serveix sopars mediterranis amb productes de proximitat en dos torns per sopar (19.30 i 21.30 hores). Si prefereixes ser a peu de carrer, el gastronòmic Quirat és una bona opció.


Chalito: l’imperi de les milaneses pren l’Hospitalet

El grup de restaurants especialitzats en milaneses Chalito s’ha instal·lat a l’Hospitalet de Llobregat (carrer de Vaquer, 4, al barri de Collblanc). El nou establiment, que incorpora serveis de ‘take away’ i ‘delivery’, ofereix la seva extensa carta amb aquesta popular especialitat (de carn de vedella, de pollastre o amb una base ‘veggie’ d’albergínia) i una àmplia llista de ‘toppings’. També preparen rosques, empanades i platillos de ‘finger food’.