Dupla de 'cracks'
Nandu Jubany obrirà dos restaurants en un dels hotels de luxe de Messi
El cuiner català inaugurarà Hincha i Tribuna Rooftop al Mim del port esportiu de Sotogrande
Nandu Jubany, el xef inesgotable, l'home que mai es cansa per molt que la seva vida sigui una marató correguda a ritme d'esprint, està recarregant piles a la seva casa de Formentera aquests dies. Fa bé perquè l'esperen unes setmanes de més frenesí, si és possible. Obrirà dos nous restaurants, aquesta vegada a Sotogrande (Cadis), en un dels hotels Mim, que tenen Leo Messi com a propietari i Hotel Majestic Group com a empresa que els gestiona. Estaran al port esportiu, s'anomenaran Hincha i Tribuna (una terrassa), i s'inauguraran el 4 de juny. I per si fos poc, s'ha quedat amb dues sales de banquets de l'Hotel Miramar (Barcelona).
L'obertura estava ja prevista feia tres anys, quan es va associar amb el futbolista. En el pla figurava, primer, el debut d'Hincha a Andorra el 2022; el seguiria, com així va ser, el de Baqueira el 2023. I ara tocava el de Sotogrande aquest 2025. Està a l'hotel de cinc estrelles gran luxe, que obrirà unes setmanes més tard que els restaurants.
Cuina mediterrània
Hincha, que s'estrenarà amb el ronqueig d'una tonyina de gairebé 200 quilos, apostarà més per les paelles que per les pizzes com fan els altres dos establiments de la península. "Hi haurà més cuina mediterrània: peixos a la brasa, escabetxos suaus, carpaccios, tiraditos, ceviches, salmorejo, gaspatxos... Donarem molta importància a la tonyina perquè allà és molt bona. En fi, una proposta molt més fresca que serà semblant a Es Còdol Foradat [el xiringuito que regenta a Formentera]".
Tribuna és "una terrassa acollonant" des d'on es divisa l'estret de Gibraltar. "Allà farem marisc bullit, quisquilles, llagostí de Sanlúcar, gamba de Huelva, tàrtars al moment de carn i peix... Una cuina més de picar que es podrà acompanyar de cocteleria".
Bodes, batejos i comunions a Montjuïc
Notícies relacionadesCom no hi ha dos sense tres, en les properes setmanes posarà en marxa les dues sales de banquets de l'Hotel Miramar, a Montjuïc (Barcelona), que s'ha quedat per oferir a la capital catalana el seu servei de càtering per a bodes, batejos i comunions (probablement, el millor d'Espanya). "Estarà llest abans d'estiu", promet.
Queda clar que el descans de Formentera, encara que breu, sembla més que necessari davant el que li ve a sobre en els propers mesos. Els imminents projectes seran els enèsims negocis de l'hiperactiu Jubany, l'empresa del qual compta amb gairebé mig miler de treballadors: restaurants com Can Jubany, Pur i Foc, entre d'altres, el seu servei de càtering per a bodes (probablement, el millor d'Espanya) i les fàbriques de canelons i croquetes, que elaboren desenes de milers d'unitats cada setmana...
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Restaurant Nandu Jubany Província de Cadis Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia Messi On menjar avui
- ChatGPT La IA aposta per aquest barri de Barcelona per viure: "On tradició i modernitat es troben"
- Previsió meteorològica El Nadal arribarà amb pluges, nevades i molt fred a Catalunya: aquestes són les previsions per a les pròximes setmanes
- La duresa d’una malaltia El pitjor moment en la vida de Jordi Cruyff
- L’Hospitalet Illa i Quirós firmen el soterrament de la Granvia
- Per indemnitzacions Les velles patates Corominas de Badalona deixen un deute de 200.000 euros al final de la seva liquidació
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
- Has treballat menys de 25 anys? Així és com pots aconseguir les cotitzacions gratuïtes de la Seguretat Social
- Envelliment i salut mental: acceptar-se, empoderar-se, créixer
- Tecnologia i psicologia Un de cada vuit adolescents recorre a la IA en moments de malestar emocional
- El Barça fregeix l’Olympiacos amb defensa i 13 triples
