¡No t’ho perdis!

10 bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi el juny (i una escapadeta al Delta)

Et donem unes quantes adreces que t’encantaran

6 restaurants de Barcelona on es pot menjar per menys de 10 €

44 restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

10 bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi el juny (i una escapadeta al Delta)

Ricard Cugat

3
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Seguim a la cerca i captura de restaurants on disfrutar d’una de bona (o boníssima) taula. En les últimes setmanes hem visitat uns quants llocs d’allò més interessants.

Aquí tens la llista de bons restaurants de Barcelona (i un del Poblenou del Delta, al delta de l’Ebre) que hauries de conèixer abans que acabi el mes de juny.

Mantis

Els xefs David Romero i Toni Solans i el sommelier Albert Ribas surfegen l’onada asiàtica amb un restaurant que rep múltiples influències. Aquestes són les que va trobar Pau Arenós en la seva visita al Mantis.

Casa Masala

Casa Masala (Muntaner, 152) és l’evolució de Masala 73, que va obrir el 2017. Continua brodant els curris i l’‘street food’ indi amb sabors molt autèntics del país asiàtic, però ara adaptats al format tapa. La bomba Bombai és, probablement, el seu millor exemple: una pasta a base de patata, cigró i pèsol, salsa brava especiada i maionesa de curri. Però hi ha altres propostes, i te les explica Pau Arenós després de la visita que va fer a .

My Fucking Restaurant

Matteo Bertozzi aplica la imaginació als vegetals per aprofitar-los de les fulles a l’arrel en una cuina en què el gluten no hi té lloc. Així de ‘fucking’ bo és My Fucking Restaurant.

Roka

El referent europeu de la ‘robata’ aterra en una terrassa de l’Hotel Arts sota el peix de Frank Gehry per servir els seus plats elaborats a la graella nipona de carbó fins al 16 de setembre Això és el que es menja al Roka.


Florería i Brasero Atlántico

El bar de Buenos Aires (18è millor del món) i el seu restaurant desembarquen a Barcelona amb els seus còctels i platillos desbordants de personalitat. Un dos en un, un a dalt i a baix, un puja i baixa: un «restaurant amb bar» a dalt (Brasero Atlántico) i una «cocteleria amb restaurant» a baix (Florería Atlántico). Així és Florería i Brasero Atlántico.


Pirineus 1975

Aquest restaurant, ubicat a escassos metres d’un epicentre tan turístic i comercial com el Portal de l’Àngel, proposa taules de formatges i embotits per a vermutejar a qualsevol hora i plats de tota la vida. Això és el que vam tastar al Pirineus 1975.


11 Nudos

Vet aquí un d’aquests racons acollidors en un lloc tan inesperat com un centre comercial: la seva terrassa dalt del Arenas i la seva carta amb reminiscències gallegues mereixen la visita. Aquests són els plats que vam tastar quan vam estar al 11 Nudos.


Bar Morrysom

Aquest tot terreny domina la seva cantonada a l’Eixample Dret des de 1974. Un dels seus secrets és que ho inclou tot: s’hi pot anar a esmorzar, a dinar, a sopar i, per a més –en realitat menys– inri, a omplir els buits entre hores. L’altre és que s’hi menja molt bé. T’ho expliquem en aquesta crònica del Bar Morrysom.


Bar Casa Miguel

Aquest és un negoci familiar d’Horta dels que ens hem de congratular per conèixer i resar fort perquè trobin relleu. Perquè el seu menú del dia està molt i molt bé: sopa de caldo de gallina i pollastre amb fideus, canelons, galta en salsa, flam casolà... Així es menja al Bar Casa Miguel.


Hungaryto

Notícies relacionades

El restaurant Hungaryto broda els plats del país centreeuropeu. Un receptari canònic, sense concessions a la fusió o al mestissatge. Pura Hongria en ple Eixample. T’ho expliquem bé en aquesta crònica sobre l’Hungaryto.


La Tancada

Després d’haver treballat amb Fran López a Villa Retiro i amb Xavier Pellicer a Can Fabes i voltar per París, Menorca, Mèxic i Tailàndia, Xavi Montañés es fa càrrec de la gastronomia al càmping propietat de la seva família, al Poblenou del Delta. Compte amb la seva potent oferta arrossera, amb vuit possibilitats. En aquesta crònica sabràs quin arròs va tastar Pau Arenós en la seva visita a La Tancada.