¡No t’ho perdis!

Cinc bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi març

Et donem unes quantes adreces que t’encantaran

Cinc bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi març
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

L’equip de ‘Cata Mayor’, sempre a la recerca de bons restaurants per recomanar, ha visitat en els últims dies uns quants establiments que mereixen una visita.

Aquí tens una llista de set bons restaurants de Barcelona que hauries de visitar abans que acabi el març.

Bo de Bernat

Alguns dels millors plats de cuina catalana a Barcelona, i a un preu de pa sucat amb oli, surten de les mans d’una família de filipins, amb Bernardo Dalisay al capdavant. Tripa de be, croquetes de sípia i conill amb cargols són alguns dels plats que valen la pena de Bo de Bernat.

Walló

Una ‘paninoteca’ o sandvitxeria dissenyada per pizzers, amb ‘focaccies’ i bocates d’on vessen ‘porchettes’, tonyines, ‘burgers’ i carns crues. Així de bons són els entrepans del Walló.

Cèntric

Susana Aragón i Óscar Teruelo assumeixen les obligacions de gestionar el restaurant d’un centre cultural sense comprometre’n la qualitat. Ja van tenir Ona Nuit, on es van acostar a la cuina d’autor, però el Cèntric no està al servei de l’ego, sinó de les persones: «Els diumenges donem menjar a 350 comensals». La terrassa és un reclam. Unes 10.000 persones passen al mes per les instal·lacions. Aquí t’expliquem les raons de l’èxit de Cèntric.

Jon Cake & Wines

Notícies relacionades

Els fans dels pastissos de formatge tenen un nou temple per visitar, on poden combinar diversos pastissos amb 60 vins de tot tipus (una trentena es poden demanar a copes). Així és Jon Cake & Wines.


Craun

Una barreja de mons, estils i cuines: Diego Gámez va punxar a Caracas i Barcelona i ara sedueix amb un lluç perfecte i una col de categoria. A la seva carta trobaràs els plats reconeixibles des d’un altre punt de vista. Aquests són els plats més destacats de Craun.