Encerts assegurats

Set bons restaurants de Barcelona que has de conèixer abans que acabi el febrer

Et donem unes quantes adreces que t’encantaran

Set bons restaurants de Barcelona que has de conèixer abans que acabi el febrer

Ferran Nadeu

2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

L’equip de ‘Cata Mayor’, sempre a la caça i captura de bons restaurants per recomanar, ha visitat en els últims dies uns quants establiments que mereixen la visita.

Aquí tens una llista de set bons restaurants de Barcelona que hauries de visitar abans que acabi el mes de febrer.

Demo Gastrobar

Guisats, truites al moment, entrepans, clàssics amb personalitat: Marc Agelet vol trobar el seu lloc en la competitiva restauració barcelonina. Alerta al plat del dia amb pa i beguda a 10 €. Així que aneu-hi, asseieu-vos, disfruteu. Així és la seva feina a Demo Gastrobar.

Tangana

Als seus 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!

Don Giovanni

El restaurant de l’irresistible i carismàtic rei de la tòfona, Andrea Tumbarello, torna a Barcelona amb una carta de gairebé 70 plats que recorren la geografia italiana. Aquest és el viatge que proposa Don Giovanni.

Brabo

Rafa Panatieri i Jorge Sastre, amos de les pizzeries Sartoria Panatieri, tornen als orígens amb un restaurant centrat en la graella. Ocupa el local on hi va haver Fan Shoronpo, i després d’una remodelació profunda ha renascut amb gust, tot i que, per a enuig d’‘instagramers’ i alegria d’espeleòlegs, la llum escasseja. En qualsevol cas, un bravo mereix Brabo.

Bar Hermós

Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), l’Alexis es posa l’escafandre per a l’especialitat: només allò que descarreguen els barcos, «producte al qual apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.

Fauna

Notícies relacionades

L’establiment de l’Hotel Kimpton Vividora proposa plats de cuina mediterrània en un espai al qual entres després de tocar el timbre perquè reprodueix el saló d’un pis senyorial de l’Eixample. Això és el que es menja a Fauna.

Aalta Botica

Aquesta botiga de ‘delikatessen’ recorda aquelles apotecaries antigues que venien productes amb què alleujar tota mena de malestar; aquí, tots ells s’administren per via oral. Te’ls pots emportar a casa o menjar-te’ls a la barra o les taules d’Aalta Botica.