Encerts assegurats
Set bons restaurants de Barcelona que has de conèixer abans que acabi el febrer
Et donem unes quantes adreces que t’encantaran
L’equip de ‘Cata Mayor’, sempre a la caça i captura de bons restaurants per recomanar, ha visitat en els últims dies uns quants establiments que mereixen la visita.
Aquí tens una llista de set bons restaurants de Barcelona que hauries de visitar abans que acabi el mes de febrer.
Demo Gastrobar
Guisats, truites al moment, entrepans, clàssics amb personalitat: Marc Agelet vol trobar el seu lloc en la competitiva restauració barcelonina. Alerta al plat del dia amb pa i beguda a 10 €. Així que aneu-hi, asseieu-vos, disfruteu. Així és la seva feina a Demo Gastrobar.
Tangana
Als seus 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!
Don Giovanni
El restaurant de l’irresistible i carismàtic rei de la tòfona, Andrea Tumbarello, torna a Barcelona amb una carta de gairebé 70 plats que recorren la geografia italiana. Aquest és el viatge que proposa Don Giovanni.
Brabo
Rafa Panatieri i Jorge Sastre, amos de les pizzeries Sartoria Panatieri, tornen als orígens amb un restaurant centrat en la graella. Ocupa el local on hi va haver Fan Shoronpo, i després d’una remodelació profunda ha renascut amb gust, tot i que, per a enuig d’‘instagramers’ i alegria d’espeleòlegs, la llum escasseja. En qualsevol cas, un bravo mereix Brabo.
Bar Hermós
Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), l’Alexis es posa l’escafandre per a l’especialitat: només allò que descarreguen els barcos, «producte al qual apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.
Fauna
Notícies relacionadesL’establiment de l’Hotel Kimpton Vividora proposa plats de cuina mediterrània en un espai al qual entres després de tocar el timbre perquè reprodueix el saló d’un pis senyorial de l’Eixample. Això és el que es menja a Fauna.
Aalta Botica
Aquesta botiga de ‘delikatessen’ recorda aquelles apotecaries antigues que venien productes amb què alleujar tota mena de malestar; aquí, tots ells s’administren per via oral. Te’ls pots emportar a casa o menjar-te’ls a la barra o les taules d’Aalta Botica.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Una jutge investiga la suplantació de la identitat d’Ustrell
- Demografia Barcelona és la capital espanyola amb més proporció de població estrangera i on més creix
- Amb un rebut anual de 17,5 euros de mitjana Unes 240.000 llars de l’àrea de Barcelona començaran a pagar el Tribut Metropolità el 2026
- Automoció BYD estudia obrir una fàbrica de cotxes elèctrics a Catalunya
- Dos anys després de la investidura Així serà la consulta a la militància de Junts per trencar amb el PSOE: pregunta i dates
- Medi ambient Catalunya encarrega radiografiar 300 arbres monumentals per conèixer el seu estat de salut
- 'El segon cafè' de La 2Cat L’Editorial de Cristina Villanueva: La dana, un any després
- Actuació policial Els Mossos salven a Barcelona una dona que es volia suïcidar i que va quedar penjada de la façana
- Empreses Catalunya té sobre la taula 400 projectes d’inversió estrangera, dels quals 70 estan molt avançats
- Un any de la dana Mazón s’aferra a la reconstrucció en un discurs sense menció al seu futur polític
