Dinar per menys de 15 €

Menús de migdia: 5 restaurants de Barcelona per menjar bo, bonic i barat

Pren nota d’aquests llocs on podràs disfrutar d’una bona taula sense que t’hagis de gratar la butxaca

Mapa de 60 restaurants a Barcelona que no et pots perdre

Menús de migdia: 5 restaurants de Barcelona per menjar bo, bonic i barat

Alberto García Moyano

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Els menús de migdia de Barcelona són un gènere a part en el món de la gastronomia i se’ls hauria de fer més cas. Per sort, gent com Alberto García Moyano recorre Barcelona a la recerca dels restaurants que serveixen menús amb una relació qualitat-preu imbatible. Una tasca que agraïm tots els lectors amb pocs diners i moltes ganes de disfrutar d’un bon plat.

Aquesta és una selecció dels establiments que ha visitat en les últimes setmanes i que l’han convençut amb els seus menús de migdia per menys de 15 euros.

El Cullerot de Sants

Aquest restaurant del barri de la Bordeta és un lloc jove portat per una parella jove que serveix esmorzars i dinars. Aquí tens la crònica que Alberto García Moyano va escriure sobre El Cullerot de Sants. Assegura que si hi aneu en dijous, tremolareu amb els arrossos.

Bar-Bodega Bartolí

Dempeus i alegrant ganyots des de 1939 (que es diu aviat), és un lloc de culte tant en matèria d’esmorzars com d’aperitius i dinars. La veritable estació de Sants és Bar-Bodega Bartolí, i aquí t’expliquem per què.

Bar Restaurant Asorey

Aquest local dona menjar diàriament a la gent que viu i treballa a Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera des de fa més de 40 anys sense que sembli que hagin de deixar de fer-ho per falta de demanda. Aquests són els secrets de l’èxit del Bar Restaurant Asorey.

Bar Andalucía

Un establiment clàssic del Poblenou que resisteix els embats de l’especulació, amb 15 primers a escollir i 12 segons. Risc mínim, perquè la cosa va plena d’olles de cigrons, pèsols estofats, fideuàs i altres plats. Aquests són els que hem tastat al Bar Andalucía.

Cal Bonete

Entrar en aquest restaurant de les Corts és alimentar el gastat «anar a dinar a casa de» però amb fonament, perquè aquí no només es reivindica la llar al seu rètol, sinó també a la sala, perquè Cal Bonete és casa. T’expliquem què hi cuinen allà.