Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Fragments, Al Kostat i Frankfurt Rita

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Fragments, Al Kostat i Frankfurt Rita

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Fragments

Una plaça de les Corts envoltada de carrers per als vianants i a prop de L’Illa acull un restaurant amb terrassa interior i plats amb caràcter. Expliquen els seus responsables que volen ser «un bistrot de qualitat de Barcelona, un lloc de confiança». I el nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, assegura que s’ho mereixen després de visitar el Fragments.

Al Kostat

Jordi Vilà, que l’agost del 2022 va complir discretament 20 anys al capdavant de l’Alkimia, el restaurant amb estrella que dirigeix amb Sònia Profitós, renova ara l’escudella amb una mirada cinegètica i tres serveis. ¿On? A l’Al Kostat.

Frankfurt Rita

Els fans dels frankfurts han d’apuntar a l’agenda aquest refugi del Poblenou que serveix entrepans a preus populars amb ingredients de gran qualitat i combinacions de sabors divertides en peces de generosa mida. Es diu Frankfurt Rita.