Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Kuzu, Bodega Borràs i Piel de Gallina
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:
10 bons restaurants de Barcelona que has de visitar abans que acabi el maig (i un viatget al Delta)
Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
Bodega Borràs

Diuen els germans Muñoz Borràs, Roger i Adrià: «Volem servir el menjar que ens agrada, menjar de tota la vida, menjar i vins». Aquest menjar l’elabora Álex Clavijo, nascut a l’Equador, amb llarga experiència gastro a Catalunya i exconcursant de ‘Top Chef’. El seu reclam és la gilda cuinada i emplatada: sorell (curat sal/sucre), puntejat amb una emulsió d’olives i anxoves tallades i, a la base, un cremós de piparres/coriandre, cosa que li dona un punt acebitxat. És un dels plats que triomfen a Bodega Borràs.
Kuzu

Kiku Quer: mare japonesa, pare català. Denís Guder: pare alemany, mare equatoriana. Kuzu: restaurant japonès sense l’ortodòxia japonesa. ¡Visca la barreja i l’heretgia! ¿Què tenen en comú el Kuzu, la Taberna Kamikaze i el Fishology? Els seus amos són amics i van formar part dels equips del Disfrutar. Aquí t’expliquem millor com són els nigiris que fan al Kuzu.
Piel de Gallina

Pots fer la volta al món en avió, en bici, en cotxe, en barco, en globus... I en pollastre fregit. Sí, tal com sona. A Piel de Gallina, que acaba d’obrir el seu quart local a l’Eixample després dels del Poble-sec (Magalhães, 35), el Born (Carders, 11) i el Clot (Sèquia Comtal, 7). Aquí broden el pollastre fregit amb receptes molt elaborades que et porten de viatge per tot el planeta mentre beus un vi natural, una sidra o una cervesa artesanal. I, per si no fos prou, van més enllà en la seva aposta per un ‘street food’ divertit i de qualitat. Això és el que es menja a Piel de Gallina.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Al Centre "De premi": el bar de Sabadell aclamat per les seves patates braves
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles
- La nova vida de Lamine Yamal
- Al peu de Collserola La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià
- Successos Detingut un conductor borratxo per circular 15 km contra direcció a Olot
- Futbol El Barça es proclama campió de Lliga F i segueix amb pas ferm cap al pòquer de títols
- Entrevista Javier Burón: «Necessitem un 30% de vivenda pública que costi un 30% menys que la de lliure mercat»
- Nou pontificat Lleó XIV demana un alto el foc «immediat» a Gaza i Ucraïna en la seva primera oració davant els fidels a la plaça de Sant Pere