la recepta de la meva vida
Recepta d''oyakodon'
«Aquest és un plat típic japonès que es cuina a totes les cases. La meva mare me'l feia», diu el xef del restaurant Fukamura, Daisuke Fukamura
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
- 200 g de cuixa de pollastre
- Mitja ceba
- 3 ous batuts
- 140 ml de brou ‘dashi’
- 30 ml de salsa de soja
- 30 ml de ‘mirin’
- 300 g d’arròs blanc cuit
- Germinat de peril·la
PREPARACIÓ
1. Tallar la cuixa de pollastre a trossos de 2 centímetres i tallar la ceba a la juliana amb un gruix d’1 centímetre.
2. Posar tots els ingredients, menys els ous batuts, a la paella a foc mitjà. I coure durant 7-8 minuts.
3. Afegir la meitat dels ous batuts a la paella. Cuinar-los fins que es converteixin en truita. Després, afegir-hi la resta dels ous batuts, que aportaran cremositat. Apagar el foc i tapar. Deixar reposar durant un minut.
PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. En un bol, posar l’arròs cuit i, a sobre, els ingredients de la paella. Adornar amb germinat de peril·la.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)