la recepta de la meva vida
Recepta d''oyakodon'
«Aquest és un plat típic japonès que es cuina a totes les cases. La meva mare me'l feia», diu el xef del restaurant Fukamura, Daisuke Fukamura
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
- 200 g de cuixa de pollastre
- Mitja ceba
- 3 ous batuts
- 140 ml de brou ‘dashi’
- 30 ml de salsa de soja
- 30 ml de ‘mirin’
- 300 g d’arròs blanc cuit
- Germinat de peril·la
PREPARACIÓ
1. Tallar la cuixa de pollastre a trossos de 2 centímetres i tallar la ceba a la juliana amb un gruix d’1 centímetre.
2. Posar tots els ingredients, menys els ous batuts, a la paella a foc mitjà. I coure durant 7-8 minuts.
3. Afegir la meitat dels ous batuts a la paella. Cuinar-los fins que es converteixin en truita. Després, afegir-hi la resta dels ous batuts, que aportaran cremositat. Apagar el foc i tapar. Deixar reposar durant un minut.
PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. En un bol, posar l’arròs cuit i, a sobre, els ingredients de la paella. Adornar amb germinat de peril·la.
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- Els comicis del 2027 Junts aposta per prohibir als okupes l’empadronament
- Medicina La cirurgia plàstica arrasa entre els aspirants MIR
- Sentència judicial Condemnat un pare per agredir un home que havia tocat el seu fill en una piscina de Lleida
- Elecció al Vaticà L'estatunidenc Robert Francis Prevost esdevé el 267è Papa sota el nom de Lleó XIV