MENJAR

Com preparar un mar i muntanya irresistible: guisat de tripa de bacallà amb cigrons i papada ibèrica

Eugeni de Diego, xef de Colmado Wilmot, comparteix la recepta d’un dels plats estrella del restaurant

Guiso de tripa de bacalao con garbanzos y papada ibérica de Colmado Wilmot.

Guiso de tripa de bacalao con garbanzos y papada ibérica de Colmado Wilmot. / Ferran Imedio

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Una de les millors coses que pots fer si vas a Colmado Wilmot és demanar el guisat de tripa de bacallà amb cigrons i papada ibèrica. Un mar i muntanya irresistible la recepta del qual comparteix aquí el xef Eugeni de Diego. No és gens complicada de fer!

Notícies relacionades

Ingredients

  • 500 g de tripa de bacallà salada

  • 150 g de mantega

  • 50 g d’oli d’oliva verge

  • 5 grans d’all

  • 400 g de cigrons cuits

  • 60 g de cansalada ibèrica laminada

  • Julivert

Elaboració

  • Netejar la tripa de bacallà amb aigua i deixar dessalar durant 12 hores.

  • Tallar la tripa a trossos regulars d’uns 3 centímetres de costat.

  • En un cassó, afegir l’oli d’oliva i l’all laminat i deixar daurar; afegir la mantega, deixar fondre i incorporar la tripa de bacallà, deixant-la cuinar durant 20 minuts a foc lent.

  • Un cop passat aquest temps, incorporar el cigró prèviament cuit i deixar guisar el conjunt uns 5 minuts.

  • Acabar el guisat amb el julivert picat.

  • Servir en plats fondos i disposar a sobre unes làmines de papada ibèrica.