6 botigues de Barcelona (i 1 de l’Hospitalet) per a paladars molt i molt gurmets

Aquí tens establiments de Barcelona on podràs comprar les millors ‘delikatessen’

Un caviar i 4 productes més italians que no coneixes

Un rebost de productes gurmet molt femení

6 botigues de Barcelona (i 1 de l’Hospitalet) per a paladars molt i molt gurmets
3
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

En el món de la gastronomia, no tot va de sortir a dinar a o a sopar a un restaurant. També et pots quedar a casa cuinant el plat que més t’agrada o tastant cosetes bones que hagis pogut trobar en algun establiment.

Si t’agrada això últim, aquí tens botigues gurmet de Barcelona on podràs adquirir les millors ‘delikatessen’.

Colmado Fumat (Rooftop Smokehouse)

Rooftop Smokehouse, empresa especialitzada en l’elaboració de productes fumats d’alta qualitat de què es proveeixen restaurants i botiga especialitzades, ha obert Colmado Fumat, ubicat a l’interior de la Fàbrica Lehmann. Hi destaquen icones de la marca com la mantega fumada, el pastrami i la truita dels Picos de Europa, i novetats com la terrina fumada i els seitons. Compta amb un petit celler amb una cuidada selecció de vins i xampanys pensats per maridar amb tots els seus fumats.

Hofmann

Hofmann s’expandeix per Barcelona amb la inauguració d’una pastisseria ‘boutique’ a la zona alta de la ciutat (avinguda de Pau Casals, 5). Es tracta de la segona botiga del grup, que arriba 15 anys després que la recordada Mey Hofmann obrís la primera al Born (Flassaders, 44). El nou espai, al costat del Turó Park, ven brioixeria i altres productes dolços que es produeixen al primer obrador, triat els últims tres anys com a Millor Pastisseria de Catalunya pels gremis de Barcelona i Girona.


Panarra (l’Hospitalet de Llobregat)

Aquest obrador artesanal al centre de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona, 118) que regenten Patricia Escudero i Daniel Llavador treballa amb pans de massa mare de cultiu propi i de fermentacions llargues que es couen en forns de pedra. Tot això, sense cap tipus d’additiu. Allà es pot comprar des d’un pa de quilo de pagès a pans com el d’olives i nous i panses. Aquests conviuen amb peces més originals, com el de sègol i el de farina de garrofa, així com l’integral d’espelta i el de farina de blat de moro. Tampoc hi falten peces de rebosteria com la coca, les ensaïmades, els croissants, el mil fulls amb compota de poma i el brioix.


Aalta Botica

Aquesta botiga de ‘delikatessen’ recorda aquelles apotecaries antigues que venien productes per alleujar tota mena de malestar; aquí, tots s’administren per via oral. Te’ls pots emportar a casa o menjar-te’ls a la barra o les taules d’Aalta Botica.


Maison Aime

Aquesta botiga ‘perfuma’ el carrer Major de Sarrià amb l’aroma dels seus exclusius formatges, que ven al costat de centenars de ‘delikatessen’, totes elaborades artesanalment a França. Així és Maison Aime.


Tos Tao (Casa Bonay)

Notícies relacionades

Casa Bonay (Gran Via de les Corts Catalanes, 700) ha obert el seu renovat concepte de cafè, que ofereix una selecció diària de brioixeria amb influència japonesa creats per la pastissera de l’establiment, Natsumi Mizumoto (abans havia estat a Etxebarri i Dos Palillos), cafè d’especialitat de Nomad Coffee i pa acabat d’enfornar de productors de quilòmetre 0, a més de sucs, queixalades salades i opcions veganes i sense gluten. Obre cada dia de 9.00 a 18.00 hores.


The Secret Pantry (Hotel Arts)

Molts dels clients de l’Hotel Arts són gurmets perfectes, i sovint preguntaven als empleats de l’establiment on comprar aquell vi o aquell embotit que havien tastat en les visites als restaurants de Barcelona o fins i tot a Enoteca, el dos estrelles Michelin que allotja a la primera planta de l’establiment. Així que van decidir obrir una petita botiga anomenada The Pantry, amb ‘delikatessen’ d’origen català majoritàriament. Un secret que es pot explicar a viva veu: té una porta que dona accés a The Secret Pantru, un espai càlid i íntim on serveixen plats cuinats amb els productes que venen: formatges, embotits, ‘steak tartar’, arròs cremós de bolets...