BON TRACTE AL CLIENT I AL PRODUCTE

Pepa Pla, proximitat dins i fora del plat

Pepa Pla ofereix platillos per compartir amb producte fresc de temporada i sense complexos

pepap-pla

pepap-pla

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Pepa Pla (Aribau, 41) és un restaurant que abans havia sigut una llibreria. Ara, als prestatges segueix havent-hi llibres, però barrejats amb ampolles de vi, cosa que permet endevinar que ets en un lloc agradable i es diria que fins i tot cultivat gastronòmicament parlant. I així és.

Notícies relacionades

El nou establiment dels Pla, que ja tenen els restaurants Pla, Cometa Pla i Bar del Plaaposta per les tapes i els platillos elaborats amb productes frescos de temporada (tenen un hort urbà propi), amb la tècnica justa (és el cas de les coccions a baixa temperatura) i sense complexos a l'hora de presentar receptes foranes. Mimen, a més, la carta de vins (només naturals) i de cerveses artesanes (primer et pregunten pels teus gustos abans de servir-te'n una o una altra).

Pepa Pla

Aribau, 41. Barcelona Telèfon: 93.611.18.85 Preu mitjà: 25 €

Flueix el servei i flueixen els sabors amb gust i naturalitat: el verat marinat, l''okonomiyaki' (pizza japonesa) amb fua­gràs, la ploma ibèrica... Per cert, no hi vagis al migdia perquè està tancat (obren a partir de les 19 hores) ni demanis res fregit perquè han renun­ciat a la fregidora.