SABORS SOTA ZERO

Gelats per fondre's de plaer

El Quiosc, al Nacional, i la italiana Oggi Gelato, al Gòtic, se sumen a l'oferta més freda i gustosa de Barcelona

oggi-gelato

oggi-gelato

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Novetats molt refrescants per als amants dels gelats (és a dir, el 99% de la població quan fa molta calor). El macroespai gastronòmic El Nacional ha estrenat una gelateria gurmet anomenada El Quiosc, que s’uneix a Oggi Gelato, firma italiana que serveix els gelats als actes oficials del Vaticà i que va obrir fa uns mesos al carrer Comtal, 15.

El Quiosc ofereix gelats naturals i cremosos, alguns de clàssics (de xocolata, de vainilla mexicana) i altres de més atrevits (de carquinyoli o de quefir amb llima, que al ser fermentat és més saludable). Poden ser dolços (de flam d’ou amb caramel o d’ametlla torrada amb torró de Xixona), salats i fins i tot per a vegans (elaborats sense llet: d’oli d’oliva de primera premsada i cremosa de gerd, orenga i oli). Els seus gelats es poden degustar en un cucurutxo de galeta o en una terrina de fusta natural amb mitja magdalena de diferents sabors per jugar amb les textures: la cremositat del gelat amb l’esponjositat de la magdalena. 

Un dels gelats d'Oggi Gelato.

Notícies relacionades

Oggi Gelato elabora les seves creacions seguint estrictament la tradició artesana italiana. A més dels sabors típics i previsibles s’aventuren amb creacions com el gelat de menta amb alfàbrega, el de poma amb canyella, el d’oli d’oliva i el de ricotta amb taronja i xocolata de Mòdica.

GELATERIES DE QUALITAT

Aquestes dues novetats s’uneixen a altres gelateries de qualitat que ja existeixen a Barcelona, com Delacrem (Enric Granados, 15), Gelaaati! di Marco (Llibreteria, 7), Rocambolesc (Rambles, 51-59), Belgious (rambla de Poblenou, 44 i Avinyó, 50), Planelles Donat (Portal de l’Àngel, 7, 25 i 27 i Cucurulla, 9), Vioko (Sombrerers, 3), Tom 2 (Vic, 2; Argenteria, 61, Major de Sarrià, 75 i Marià Cubí, 156) i Bodevici (Torrijos, 21). Per fondre’s de plaer.