A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos, sobre Fernando Simón: «Sembla que fa diversos dies que dorm en un cotxe»

A més de tornar a criticar Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, el presentador es va burlar sobre l'aspecte físic de l'epidemiòleg

pablo-motos

pablo-motos

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la pandèmia del coronavirus, Pablo Motos continua barrejant humor i política en el renovat format d’‘El hormiguero’. Durant l’entrega d’aquest dimecres, el presentador va començar parlant en el seu monòleg inicial sobre la gent que està en contra de les vacunes: «¿Què passa ara amb els antivacunes? ¿No la volen?»

«Que no se la posin», va dir el presentador abans de llançar un nou atac a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias: «No se la poden posar. És com si el president del Govern diu que no es fia d’algú i després el nomena vicepresident». «Bé, no volia parlar d’això», va dir entre rialles mentre canviava de tema. 

Notícies relacionades

El seu següent objectiu va ser Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries. «¿No us semblen molt llargues les seves respostes?», es va preguntar abans burlar-se sobre el seu aspecte físic: «Sembla que fa diversos dies que dorm en un cotxe. Se li ha anat quedant la veu més aguda, ara quan parla es giren els dofins». 

Unes declaracions que, una vegada més, van provocar que rebés una allau de crítiques a Twitter, tal com recollim sota aquestes línies. Aquest mateix dimarts, les xarxes socials també van atacar Motos per criticar que l’ús de mascaretes no sigui obligatori quan ni ell ni el seu equip les porten posades. 

Temes:

El hormiguero