A L'ENTREVISTA DE FLO I MOTA

Santiago Segura apareix per sorpresa a 'La resistencia' i parla del seu «mal rotllo» amb Broncano

L'actor va acabar visitant el plató del programa de #0 després de finalitzar el rodatge

david-broncano

david-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Florentino Fernández i José Mota van visitar aquest dilluns ‘La resistencia’per promocionar ‘El sentido del humor: dos tontos y yo’, el nou espectacle que protagonitzen juntament amb Santiago Segura. Però Segura no hi va poder anar perquè està en ple rodatge de la segona part de ‘Padre no hay más que uno’.

No obstant, Mota va desvetllar la suposada mala relació que hi havia entre l’actor i el presentador per una secció del programa en la qual es va llançar una pregunta: «¿Qui prefereixes que es mori? ¿El Rubius o Santiago Segura?». «Pel que sembla, va guanyar El Rubius i a ell no li agrada perdre», va dir fent broma el que va ser membre de Cruz y Raya. 

«No hi ha mal rotllo, no ha pogut venir perquè està de rodatge», va voler aclarir Flo, que va trucar en directe a Segura perquè ell mateix ho confirmés. «David, per què em tens mania?», va deixar anar l’actor després de despenjar el telèfon, ja que, pel que sembla, Broncano l’havia deixat de seguir a Twitter. «¿Et vaig deixar de seguir? Això pot ser que sigui veritat. Tinc un TOC, si s’acosta a 200 persones no m’agrada», va explicar el conductor.

Notícies relacionades

«En el món de les xarxes socials això es considera com una mena de signe de violència», va apuntar Segura, que després del rodatge estava a prop del Teatro Arlequín, on es grava ‘La resistencia’, i va acceptar la invitació de Broncano. Minuts després, el director va arribar al plató i tots dos van voler deixar clar que no hi ha cap tipus de «mal rotllo» entre ells

«Em fa gràcia perquè la gent no sap distingir la realitat de la ficció», va reconèixer Segura, tornant a recordar l’episodi en xarxes socials: «Em va deixar de seguir a Twitter; jo soc molt sensible i em vaig preguntar per què». «Jo quan m’acosto a 200 en trec 15», va insistir Broncano en el tram final de l’entrevista.