alarma a Tarragona

La Generalitat intervé la residència Calafell Park per 82 contagis

La Direcció General de l'Autonomia Personal i la Discapacitat agafa el timó del centre per afrontar aquesta emergència sanitària

residencia calafell  car 1200

residencia calafell car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Generalitat ha intervingut la residència Calafell Park de Segur de Calafell (Calafell, Tarragona) al concentrar 82 contagis de coronavirus, segons informa el Departament de Salut.

La Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat va firmar ahir dijous la resolució per la qual agafa el timó de la residència per afrontar aquesta emergència sanitària.

Salut indica que la Fundació Privada Sociosanitària i Social Santa Tecla assumeix, provisionalment, la direcció i gestió de la Residència Calafell Park i la dotarà del personal necessari.

Notícies relacionades

Aquesta intervenció busca també realitzar un pla d’actuació que garanteixi la viabilitat tècnica de la residència en el seu conjunt, tant en aspectes sanitaris com socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mitjà termini.

L’aportació concreta de recursos humans de la Fundació Privada Sociosanitària i Social Santa Tecla de Tarragona estarà condicionada a la realització d’una auditoria integral inicial que permeti determinar l’estat de la situació de la residència.