LA RECEPTA
Rap amb romesco
Enriqueta Ramón, propietària de la parada Peixateries Enriqueta, del mercat d'Hostafrancs, recomana aquesta recepta en què combina peix i marisc amb un deliciós romesco.
INGREDIENTS (4 persones)
1 kg de rap
400 grams de cloïsses
Patates
Un pot de salsa romesco (recomanat el de Casa Ferrer)
Brou de peix
Farina
Oli d'oliva
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Demaneu a la parada un quilo de rap preparat per cuinar. En primer lloc, heu d'enfarinar el peix. Una vegada fet això, poseu al foc una paella amb oli d'oliva i, quan estigui calent, afegiu-hi el peix perquè es fregeixi. Reserveu-lo. A continuació, en una paella aboqueu la salsa romesco i deixeu que es desfaci. Quan estigui a punt, aboqueu sobre la salsa el brou de peix. Talleu les patates en làmines i afegiu-les a la paella. Quan estiguin toves, afegiu-hi el rap i, quan faci xup-xup, incorporeu-hi les cloïsses. Deixeu-ho tot junt cinc minuts a foc lent fins que estigui a punt.
- Motociclisme Un veloç Àlex Márquez s’apropia de la MotoGP a Silverstone
- Festa diürna Sis de cada 10 discoteques de Barcelona ja ofereixen sessions de tardeig
- Protecció de la infància Teófilo va abusar de la menor de la DGAIA un any abans de l’acollida
- Projecte Stolpersteine Joan Riba no va anar a la División Azul: una llamborda daurada a Barcelona reconeix una víctima dels nazis
- 6 finals en 7 anys El Barça vol engegantir el seu regnat amb la quarta Champions