Tornada a la normalitat

Les activitats per a gent gran de l’Ajuntament de Rubí recuperen la presencialitat

Inclouen un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones Grans l’1 d’octubre i un taller sobre l’aplicació de la zona taronja d’aparcament, el 27 d’octubre

Les activitats per a gent gran de l’Ajuntament de Rubí recuperen la presencialitat

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Gent Gran Activa, proposa una nova edició del programa d’activitats ‘Gaudeix de la vida en gran!’ dirigit a persones de més de 60 anys. La novetat és que, amb aquesta edició, les propostes recuperen la presencialitat, després de dues edicions en les quals les activitats s’han desenvolupat en línia.

‘Gaudeix de la vida en gran!’ inclou propostes formatives, la iniciativa Surt a Caminar i un cicle de visites culturals. Les activitats formatives giren al voltant del benestar de les persones grans i inclouen temàtiques com la risoteràpia, la nutrició o l’estimulació cognitiva. Dins de les propostes pedagògiques, el consistori també ofereix un taller sobre el funcionament de l’aplicació de la zona taronja d’aparcament que tindrà lloc el 27 d’octubre (10.30 h) i una sessió sobre l’aplicació La meva Salut el 14 de desembre, les dues a l’edifici del Rubí Forma.

«Creiem que el nostre deure com a administració pública és vetllar per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, en totes les etapes vitals. De la mateixa manera que protegim i escoltem els nostres nens i nenes, també fomentem l’envelliment actiu i ens comprometen a incorporar la mirada de les persones grans en totes les polítiques públiques, fugint de l’edatisme», ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Amb l’octubre, comença l’activitat

El programa engegarà el pròxim divendres 1 d’octubre amb un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones Grans al pati de l’Ateneu que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

Així mateix, els passejos per l’entorn de Rubí es posen en marxa l’1 d’octubre. Les rutes visitaran els horts de Cova Solera, San Muç, l’art urbà de la ciutat, l’estany i el torrent dels Alous, les vinyes de Can Ramoneda i Sant Genís.

Les visites culturals portaran els participants al monestir de Sant Cugat, l’Observatori Fabra i a les Iglesias de Sant Pere de Terrassa.

Totes les propostes són gratuïtes –excepte l’acte inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí–, tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer a través de www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92.

Notícies relacionades

 

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí