DUES SETMANES D'ATURADES

Els treballadors d'Abelló Linde convoquen aturades parcials contra el pla de reestructuració de la companyia

La vaga, convocada per CCOO, afecta un total de 180 treballadors de les plantes de Rubí, Parets i Barcelona

rub

rub

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress/ACN

Comissions Obreres (CCOO) d’Indústria ha convocat diverses jornades de vaga parcial a les tres plantes d’Abelló Linde ubicades a RubíParets del Vallès i Barcelona per exigir la retirada del pla de reestructuració que ha presentat la companyia i que afecta 70 persones d’aquests tres centres de treball.

Els treballadors de la firma, dedicada a la fabricació i distribució de gasos per a ús industrial i alimentari, han anunciat vagues d’una a dues hores distribuïdes en quatre jornades, segons ha informat el sindicat aquest dilluns en un comunicat.  

En concret, les aturades estan previstes per a aquest dimarts dia 8, de 12 a 13 hores; el divendres 11, d’11.30 a 13 hores; el 15 de gener, d’11 a 13 h, i el 18 de gener, de 10.30 a 13 hores.   

Notícies relacionades

La vaga convocada afecta un total de 180 treballadors, que tenen previst concentrar-se durant les aturades a les portes dels tres centres per exigir a la companyia que retiri el pla de reestructuració i s’assegui a negociar un pla industrial que garanteixi els llocs de treball.

Més notícies de Rubí Parets en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

CCOO Vagues