ESPORT LOCAL

Un miler de nens participen al Cros Escolar de Rubí

La majoria dels participants eren de la ciutat, tot i que també hi van participar atletes de poblacions com Sant Cugat, Castellbisbal i Terrassa

El cros escolar de Rubí.

El cros escolar de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 40a edició del Cros Escolar de Rubí, organitzat per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR), va reunir diumenge més d'un miler de corredors al bosc de Ca n'Oriol. 

La majoria dels nens i joves participants eren de la ciutat, tot i que també hi van participar atletes de poblacions properes, com Sant Cugat, Castellbisbal i Terrassa. Del total de corredors, 788 van aconseguir arribar a la meta.

El Cros Escolar és una de les cites esportives més participatives de l'any a Rubí. S'estructura en carreres de diferents distàncies -entre 500 i 4.500 metres- segons l'edat i el sexe dels participants.

Esport i educació

L'alcaldessa, Ana María Martínez, va ser l'encarregada de donar el tret de sortida a algunes d'aquestes competicions, així com d'entregar part dels trofeus als guanyadors, juntament amb les regidores María Mas i Marta García. 

Notícies relacionades

"El Cros és una activitat de ciutat que no només representa una oportunitat perquè els nens practiquin esport a l'aire lliure, sinó també perquè treballin a les aules el coneixement del mitjà. Un any més, cal felicitar a la UAR pel seu esforç en l'organització d'aquest esdeveniment", va afirmar l'alcaldessa.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Nens