Triomf autoritari d'Àlex Márquez a Montmeló

El 'germaníssim' domina, en solitari, una victòria que li permet acostar-se, encara més, al liderat de Moto2

rozas38828097 gra301  montmel   barcelona   10 06 2017   el piloto espa ol170611125326

rozas38828097 gra301 montmel barcelona 10 06 2017 el piloto espa ol170611125326 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Àlex Márquez, el germà del Marc, ha dominat, no només la carrera del Gran Premi de Catalunya de Montmeló, sinó tot el cap de setmana de manera espectacular. El pilot del Marc VDS, que, l'any que ve, tindrà com a company d'equip el mallorquí Joan Mir, que domina el Mundial de Moto3 i té pinta de guanyar-lo, ha estat per sobre de tots els seus adversaris tant diumenge com dissabte i divendres.

Márquez s'ha escapat només d'apagar-se el semàfor del Circuit de Catalunya i no ha deixat marge perquè el cacessin, ni tan sols perquè se li acostessin, als seus rivals, entre els quals sempre ha estat, però darrere, lluny, a més de tres segons.

GRUP PERSEGUIDOR

Hi havia el bo i millor de la categoria: Mattia Pasini, recent vencedor a Mugello, Thomas Luthi, etern aspirant al títol de la categoria mitjana, Miguel Oliveira, l'home escollit per KTM per dominar Moto2, Franco Morbidelli, company del mateix Márquez a Marc VDS i encara líder del Mundial, Lorenzo Baldassarri i Jorge Navarro, però cap s'ha acostat al català de Cervera, que ha recordat que és molt "dur, també, també, mantenir-se concentrat quan vas sol al capdavant, com ja em va passar a Jerez, després que Franco caigués".

Notícies relacionades

Àlex Márquez ha dedicat, és clar, la seva segona victòria de la temporada, després de Jerez, a l'afició catalana, "ja que dona bo veure el circuit ple i animant-te". Àlex, que va ser quart a Austin (Texas, EUA) i Le Mans (França), va ser, fa 15 dies, tercer al GP d'Itàlia, disputat a Mugello.

AIXÍ VA EL MUNDIAL

Mundial de Moto2: 1. Franco Morbidelli (Itàlia, Kañex), 123 punts; 2. Thomas Luthi (Suïssa, Kalex), 116 punts; 3. Àlex Márquez (Espanya, Kalex), 103 punts; 4. Miguel Oliveira (Portugal, KTM), 83 punts i 5. Mattia Pasini (Itàlia, Kalex), 69 punts.