El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Baròmetre municipal

EL PERIÓDICO, el mitjà digital més llegit a l’Hospitalet el 2022

Internet és el segon aparador informatiu per als veïns de la ciutat, després de la televisió

EL PERIÓDICO, el mitjà digital més llegit a l’Hospitalet el 2022

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’últim Baròmetre d’opinió pública difós per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat reflecteix que EL PERIÓDICO va ser el mitjà digital més llegit pels veïns de la ciutat el 2022.

Així, segons l’enquesta municipal, la majoria dels qui s’informen a través d’internet ho fan a través d’alguna xarxa social (36,1%) i dels diaris convencionals (33,3%).

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Entre els mitjans digitals, el 2022, EL PERIÓDICO es va situar al capdavant dels més citats pels enquestats (12,1%), seguit de ‘La Vanguardia’ (11,8%) i ‘El País’ (4,9%). Tot tres formen el podi de les pàgines web de diaris més consultades pels 1.300 veïns de l’Hospitalet que van participar en el Baròmetre.

En l’àmbit digital també hi destaca que el 14,7% dels enquestats asseguren que no tenen cap pàgina web habitual en la qual informar-se i que fins i tot el 26,6% asseveren que s’informen habitualment a través de cercadors d’internet.

Tot i que la majoria dels entrevistats diuen que utilitzen la televisió per informar-se de l’actualitat habitualment, internet constitueix, a poca distància, el segon canal més utilitzat pels veïns de la segona ciutat de Catalunya. Per la seva part, la ràdio i la premsa escrita ocupen, a certa distància, la tercera i quarta posició, respectivament. Parlar amb amics, coneguts o familiars consta com a última opció.

Mitjans locals

Respecte als canals locals, els veïns enquestats van respondre que majoritàriament s’informen mitjançant el ‘Diari de l’Hospitalet’ (33,2%). A més distància, el segueixen canals informals i institucionals: parlant amb la gent (22,5%), xarxes socials (19,5%), internet en general (13,6%) i la Televisió de l’Hospitalet (13,1%). Per la seva banda, el 2,4% dels veïns van respondre que s’informen via ‘El Tot’.

Notícies relacionades

Així, segons el Baròmetre, un 3,7% s’informen a través d’altres vies i mitjans, una opció que segons l’enquesta inclou cartells al carrer, Ràdio l’Hospitalet, associacions i entitats de la ciutat, ‘El far’, ‘Viu l’Hospitalet’, ‘El Llobregat’, directament l’ajuntament, aplicacions, L’H al dia i ‘Línia l’Hospitalet’. Així, entre les opcions hi destaca també l’absència de noms propis locals com els digitals ‘ Districte 7’.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet