S'ESTRENA EL 24 D'ABRIL

'Juego de tronos': segon i brutal tràiler de la sisena temporada

El nou avançament amaga Jon Nieve i avisa els fans: "¿Tens por? Hauries de tenir-ne"

Impressionant nou tràiler d’avançament de la sisena temporada de ’Juego de tronos’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La cadena HBO ha llançat un segon tràiler de l'esperadíssima sisena temporada de 'Juego de tronos'Juego de tronos', deixant els fans una vegada més amb la fina mel de Dorne als llavis.   

L'avançament (que no mostra Jon Nieve) consisteix en noves imatges guiades per una veu en off que va canviant de propietari (Tyrion, el Gorrión Supremo i Jaqen H'ghar), però té un mateix denominador comú: contràriament al pensament dels desesperats fans, tots es mereixen morir.

Mentre les imatges mostren Daenerys sent portada per un imponent exèrcit de dothrakis al mític Vaes Dothrak i a Ramsey Bolton davant l'audaç fugida de Sansa i Theon, la veu de Tyrion empatitza però avisa: "¿Tens por? Hauries de tenir-ne. Ara estàs en el gran joc, i el gran joc és aterridor".

"SOM CRIATURES PECADORES"

A continuació l'espectador viatja a Desembarco del Rey, on es veu Cersei i Jaime Lannister (els protagonistes de l'incest més famós des del de Fran Perea i Verónica Sánchez als Serrano) mentre el Gorrión Supremo arriba a la conclusió més pessimista: "Som criatures pecadores. Ens mereixem morir. Tots nosaltres".

Finalment, l'enigmàtic Jaqen H'ghar adverteix a la desesperançada Arya: "D'una manera o d'una altra, el do serà donat. D'una manera o d'una altra, una cara serà afegida al Saló". 

EL GRAN JOC ARRIBA EL 24 D'ABRIL

'Juego de tronos', després de prometre la batalla més gran mai vista a la televisió, està a un mes de tornar a la petita pantalla. A aquesta sisena temporada, que ja ha presentat un primer i segon avançament i que també va llançar una bateria de cartells amb els protagonistes de la sèrie, la seguiran almenys dues més, tal com van assenyalar fa mesos els seus productors executius.

Notícies relacionades

Deu temporades, hauria de durar la sèrie segons George R.R. Martin per donar-li temps a acabar els llibres abans del seu final. En tot cas, aquesta serà la primera ocasió que els nous capítols superaran la trama dels llibres, ja que encara no s'ha publicat 'Vientos de Invierno', la sisena entrega de 'Canción de Hielo y Fuego'.

 

Temes:

Joc de trons