PER A TURISTES DE FANTASIA

Guia per visitar Ponent

El llibre ofereix informació bàsica per no perdre's cap detall al recórrer els Set Regnes de 'Joc de trons'

mapa-interactivo-de-game-of-thrones-al-estilo-google-maps2

mapa-interactivo-de-game-of-thrones-al-estilo-google-maps2

1
Es llegeix en minuts

Per Per fi els fidels seguidors de 'Joc de trons' ja tenen una guia que els informi de tot el que és necessari i imprescindible per poder visitar i disfrutar dels monuments, allotjaments i per saber com desplaçar-se pels Set Regnes de Ponent sense perdre’s, ni ser assassinats pel camí. La llàstima és que aquest fantàstic territori només permet un viatge turístic virtual, ja que només existeix en la ment del seu creador, George RR Martin, i de l’espectacular muntatge que ofereix la sèrie de televisió de la cadena nord-americana HBO.

 

Notícies relacionades

Però aquest petit detall sense importància no ha sigut obstacle perquè qualsevol seguidor impenitent de la mediàtica saga s’hagi entretingut a recopilar i elaborar la 'Guía de viaje por los Siete Reinos de Poniente', un curiós manual que acaba de publicar a Espanya La Esfera de los Libros.

 Aquesta guia ha sigut elaborada per Daniel Bettridge, periodista dedicat al cine i la televisió que es defineix com a addicte a la cultura pop que ha estudiat tota la saga de Martin per elaborar un manual per a turistes imaginatiu i minuciós. Així, presenta els monuments (naturals o no) imprescindibles dels Set Regnes, ofereix consells pràctics sobre etiqueta, allotjament i desplaçaments, i recorda la història de cada regió per als que vulguin conèixer més sobre el món de Ponent.