POT CONTENIR ESPÒILERS

'Juego de tronos' estrena el tràiler oficial de la temporada 6

Jon Neu i Girona, protagonistes en les noves escenes de la sèrie de moda

Jon Nieve i els carrers de Girona, protagonistes de la nova temporada de ’Juego de tronos’, la sisena. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Ja falta menys. El 24 d'abril s'estrenarà la temporada 6 de la sèrie de moda, 'Juego de tronos'. Els fans, milions, no poden més. Per això, l'estrena, aquest dimarts a la nit, del tràiler oficial dels nous capítols -de gairebé dos minuts, no està malament- els pot semblar que té gust de poc.

Però no. El vídeo penjat per la cadena HBO té una miqueta de tot. Amb algun espòiler (Jon Neu obre l'escena, al terra, ple de sang, i algú li posa les mans sobre el seu suposat cadàver. Segons després, no obstant, se'l veu entre altres guerrers en una important batalla a cavall d'un corser), la sisena temporada ens mostrarà el destí d'altres personatges, com Daenerys Targaryen, Arya, Sansa Stark, els Lannister i el Corb de Tres Ulls. 

Brandon Stark, per exemple, apareix a l'escena final, dret, cara a cara amb el líder dels caminants blancs.

DE GIRONA A TOT EL MÓN

Per cert, les escalinates de la catedral de Girona són un dels decorats que promociona el tràiler de HBO.

Notícies relacionades

Aquest vídeo, amb una versió acústica de 'Wicked game' de James Vincent McMorrow, és un exercici mil·limètricament ponderat, que ni explica massa ni peca de quedar-se curt.

Per primera vegada, el guió dels capítols es basa en un llibre no acabat de George R. R. Martin, el creador d'aquesta saga de ferro i sang.

Temes:

Joc de trons