vi

La Roca del Crit 2016, un vi de sommelier

David Seijas compleix el somni d'elaborar el seu propi vi, un empordà, per al qual ha comptat amb Anna Espelt (celler Espelt)

zentauroepp44236673 on vino180710140837

zentauroepp44236673 on vino180710140837

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

David Seijas és un dels cinc sommeliers que més m’han impressionat des que em dedico al món del vi. Va destapar ampolles úniques a El Bulli i a l’hotel Arts i va escriure guies de vins amb un llenguatge directe. Quan treballàvem junts a Vila Viniteca, descobria vins a cegues i, si visitàvem un celler, vibrava amb l’anyada més especial i li brillaven els ulls amb la millor bota. Ara, per fi, ha fet realitat el seu somni de fer vins. La Roca del Crit 2016 és un empordà que elabora amb Anna Espelt (celler Espelt). 

Té un perfum de violetes combinat amb notes de fruitetes vermelles. En boca és suculent, amb una textura vellutada i aèria formada per un vel de tanins que atorguen estructura i un equilibri perfecte entre pes i cos. Rodó amb records de pruna madura, groselles i un punt d’anís. 

Notícies relacionades

¡Bravo, David!