Per a tots els paladars
Restaurant Pötstot: la millor croqueta vegana de Barcelona
Aquest establiment vegà de l’Eixample proposa una carta de plats tradicionals mediterranis que, a més, són lliures de gluten i lactosa
6 bons restaurants vegans de Barcelona
MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Aquest és un avís a navegants croqueters, celíacs, intolerants al gluten i vegans, tot i que pot servir a qualsevol altre perfil que s’assegui a la taula d’un restaurant: la millor croqueta vegana de Barcelona és a Pötstot, i és de bolets i tòfona, i té un sabor definitiu i un arrebossat poderós gràcies a un ‘panko’ de pèsol.
Proclamat això, ja podem passar a explicar de què va aquest agradable local de l’Eixample: la seva carta és 100% vegana, lliure de gluten i de lactosa (menut triple salt mortal), juga amb les receptes tradicionals i broda algunes creacions, com les esmentades croquetes, el caneló (tofu, de nou els bolets i la tòfona negra, aquí embolicats en paper d’arròs vietnamita amb gratinat d’ametlla i beixamel de llet de soja), la untuosa, ‘greixosa’ i aconseguidíssima sobrassada (o, com ells la denominen, ‘sabrosada’ picant i que està elaborada amb moniato rostit)...
Casualitat o no, part del personal de Pötstot és vegà i/celíac, cosa que inspira un extra de confiança en clients que poden compartir els mateixos problemes, gustos i inquietuds. Així que el servei de sala, millor que ningú, et podrà recomanar els plats d’una proposta que, no obstant, està destinada a conquistat tots els paladars perquè es basa en plats catalans i mediterranis: trinxat, lasanya de verdures, paella, mandonguilles a la jardinera, sorbets i gelats, crema catalana (elaborada sense ou, evidentment)...
No hi falta ni el pa, fet amb tef, un cereal originari d’Etiòpia que és ‘gluten free’. Tot surt d’aquesta cuina tan a la vista que fins i tot té una finestra que dona al carrer, cosa que no deixa de ser una declaració d’intencions: és una manera de dir al món que establiments com aquest ja són d’allò més normal en el panorama gastronòmic.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Gluten Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Gastronomia On menjar avui Vegans Vegetarians
- Altes temperatures Dones grans que es confinen per «no morir» de calor: «Em tanco amb un ventilador, tres ampolles d’aigua... i les telenovel·les turques»
- Tips de les residències d’estudiants a Collblanc
- Incendis i tuits frenen Vox
- Els incendis exposen els diferents models de gestió de cada comunitat
- Evacuades més de 100 persones d’un refugi dels Picos de Europa
- Singularitat arquitectònica La desgràcia que explica per què hi ha un escut del Barça a una finestra de Santa María del Mar
- Successos Un narco serbi s’amaga set anys a Lloret de Mar i el descobreixen pel passaport fals
- Incendis a Astúries El foc ha arrasat ja 4.000 hectàrees a Astúries: tres nous incendis enfonsen els veïns en l’angoixa
- Les flames avancen i ja calcinen el 7% de tota la província d’Ourense
- Castella i Lleó, Astúries i les Canàries davant el foc