TROBADA GASTRONÒMICA

Efímers i clandestins

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Els sopars efímers i clandestins, coneguts com a 'pop-up', van ser una moda. És a dir, van ser realment efímers, potser perquè molts estaven organitzats per marques comercials. Van eclosionar, ¡pop!, i després d'aquell 'little bang' (a l'empara del 'big bang' gastronòmic en què encara estem immersos), a penes van deixar rastre.

Però encara en queda algun que es munta regularment, com les Foodie Pop Up Experience. Cada dos mesos proposen una trobada gastronòmica amb algun fil conductor, ja sigui el Carib, els fumats o la carn.

Notícies relacionades

L'última que es va celebrar, la novena, va tenir lloc a la botiga de mobles i decoració 'vintage' Brutus de Gaper. Hi anava com l'anell al dit, ja que el lema era 'Time Machine' (màquina del temps). Unes 50 persones van assistir a la cita, en què la ubicació hauria sigut comunicada unes hores abans. Dels xefs no se'n va dir res. També sorpresa: Alain Guiard i Marc Martin (Santa Burg i La Mundana).

Van servir, com en tots els sopars celebrats fins ara, una copa de benvinguda, aperitius, dos plats i postres, amb vins i caves de Gramona i cervesa Alhambra. Tot, per 45 euros. El pròxim sopar serà el 23 de novembre.