Catalunya: regió Mundial de la Gastronomia

Lloret de Mar, gastronomia saludable a la Costa Brava

L’oferta gastronòmica del Mediterrani que aposta per la bona restauració i el benestar dels seus visitants

Una paella con vistas al mar y en familia

Una paella con vistas al mar y en familia / cedida

2
Es llegeix en minuts
Ana Algar Henry

Menjar sa a Lloret de Mar és més fàcil (i saborós) del que imagines. Aquesta localitat de la Costa Brava, famosa per les platges i la seva vitalitat turística, també ha sabut posicionar-se com una destinació ideal per als que busquen cuidar-se sense renunciar al plaer dels bons àpats. Amb una creixent varietat de locals que aposten per la cuina saludable, Lloret ofereix opcions per a totes les preferències i necessitats: des de restaurants amb menús equilibrats i productes frescos a alternatives especialitzades en alimentació sense gluten gràcies a l’acreditació gluten free.

Gràcies a la iniciativa LloretEat Good, la ciutat es posiciona com una destinació referent en alimentació saludable, amb una xarxa de restaurants que cuiden cada detall per oferir seguretat i sabor.

A més de l'oferta sense gluten, diversos establiments compten amb el distintiu AMED, que garanteix la promoció de la dieta mediterrània saludable avalada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Per a les famílies, aquesta proposta es completa amb iniciatives com "Little Foodies Lloret de Mar", un projecte que fomenta l'alimentació saludable entre els més petits, combinant lleure, educació nutricional i propostes adaptades.

Si estàs buscant un lloc on menjar bé a Lloret de Mar, tant si ets turista, resident o viatger amb necessitats dietètiques específiques, aquesta és la teva guia per gaudir de la gastronomia local de Lloret de forma sana, saborosa i conscient.

El producte fresc de Lloret de Mar directe des del Mediterrani /

cedida

Gaudir de Lloret és gaudir dels seus bars i restaurants /

cedida

Lloret de Mar és per a tots: al·lèrgies, intoleràncies i establiments certificats sense gluten🌾

La localitat costanera aposta per una oferta gastronòmica saludable i inclusiva, adaptada a les necessitats de persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Una mostra d’aquest compromís és l’acreditació “Sense Gluten” atorgada per l’Associació Celíacs de Catalunya, present en molts dels seus establiments i, que sumen més de 5.000 places hoteleres acreditades amb aquest distintiu.

Gràcies a això, les persones celíaques poden gaudir de la cuina local amb total confiança, avalats pel rigor en els processos d'elaboració i conscienciació del personal.

Establiments certificats sense gluten a Lloret / cedida

Restaurants sense gluten a Lloret:

Per als petits Foodies:

Acomiada't dels menús repetitius de nuggets i patates. A Lloret de Mar, els més petits també gaudeixen de la gastronomia amb propostes pensades per a ells: saboroses, equilibrades i plenes de color.

Darrere de cada plat, hi ha una xarxa de restaurants i hotels acreditats amb el segell Little Foodies, un projecte únic impulsat juntament amb la Fundació Alícia que aposta per una alimentació bona, sana i sostenible per a tota la família. Aquí, menjar bé també forma part de les vacances.

Notícies relacionades

 ¿Què és AMED - Alimentació Mediterrània i per què a Lloret de Mar?

Alimentació Mediterrània (AMED), és un programa oficial promogut per l’Agència de Salut Pública de Catalunya que reconeix els establiments de restauració que fomenten una alimentació saludable basada en la dieta mediterrània. Una vintena d'establiments a Lloret de Mar llueixen aquest distintiu, que reconeix els espais que aposten per una alimentació basada en els principis de la dieta mediterrània: peix fresc, verdures de temporada i cuina de proximitat.

Viu Lloret de Mar d’una manera diferent /

cedida