VERSIÓ HUMORÍSTICA

Els 8 millors mems de la moció de censura a Rajoy

Els tuitaires donen la seva particular visió sobre la situació política i el debat al Congrés

7d50c6e4-c862-47d9-9bdb-724586e9d3f9

7d50c6e4-c862-47d9-9bdb-724586e9d3f9

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El temps de Rajoy al capdavant del Govern d’Espanya s’acaba. La moció de censura presentada pel PSOE tirarà endavant i si no dimiteixl’encara president del Govern, el seu lloc a la Moncloa l’ocuparà Pedro Sánchez, una situació que ha generat nombroses reaccions a les xarxes socials.

► Moció de censura a Rajoy | Votació i últimes notícies

Moció de censura a Rajoy | Votació i últimes notícies

Tal com s’esperava, la moció fa dos dies que és el gran tema a les xarxes, que han bullit amb la més que possible marxa de Rajoy. Hi ha hagut nombrosos mems i bromes.

El diari satíric El Mundo Today és un dels que ha seguit el debat al Congrés, amb la seva particular visió humorística, pràcticament al minut, fent broma sobre el fet que Rajoy no dimiteixi i les tàctiques del seu partit per mantenir el càrrec i la legislatura:

També el conegut com Dios Tuitero, amb 460.000 seguidors, ha fet broma sobre el fet que Rajoy passés aquest dijous 8 hores en un restaurant proper al CongrésCongrés i no anés a la sessió de tarda:

L’ absència de l’hemicicle ha despertat l’enginy dels internautes:

La bossa de Soraya Sáenz de Santamaría és el protagonista d’altres tuits hilarants:

Molts són els que han especulat aquest dijous, abans que se sabés que el líder del PP estava en un restaurant proper al Congrés, que havia fugit a Bèlgica, com va fer al seu dial’expresident  Carles Puigdemont. I, segons aquesta versió, ho feia per “continuar sent president a l’exili”:

Però la situació de Rajoy també sembla haver despertat la part més tendra dels tuitaires, que no han dubtat a simular que el líder del PP podia ser salvat mitjançant una trucada, com si fos un concursant d’un concurs televisiu:

Tot i que, com han assenyalat d’altres, la sort de Rajoy està tirada, i el nou president del Govern és:

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades